Андониз ЕООД

Изделия от ковано желязо

1

За нас

Whe We Are

Фирма "Андониз" ЕООД произвежда изделия от ковано желязо. Голямо е разнообразието на предлаганите артикули - врати, огради, парапети, орнаменти, пейки,столове...

Още ...

Продукти

High Quality Projects

Коването на метал е един от най-старите занаяти в историята на човечеството. То се появява в Мала Азия и Европа и се превръща в традиция за повечето страни в света....

Още ...

Изделия

Professional Support

Съвременното изкуство на кованото желязо следва две основни насоки: първата копира или имитира старите, „класически" модели като готическите например.

Още ...

Контакти

гр. Кресна, област Благоевград
Главен път Е 79
тел. 0888 456921, 0894 660840

Андониз ЕООД - Кресна

PDFPrintE-mail

Андониз ЕООД - КреснаФирма "Андониз" ЕООД произвежда изделия от ковано желязо. Голямо е разнообразието на предлаганите артикули - врати, огради, парапети, орнаменти, пейки, столове, свещници. Те са с класически или съвременен дизайн, но най- важното е - те са висококачествени. Използва се метода на праховото боядисване.
Коването на метал е един от най-старите занаяти в историята на човечеството. То се появява в Мала Азия и Европа и се превръща в традиция за повечето страни в света. Готиката и Ренесанса са периодите на бум за работата с ковано желязо. От него са изработвани предимно дръжки на врати, брави, свещници и др.. По- късно от ковано желязо започват да се изработват декоративни архитектурни елементи, маси, столове и др. Постепенно кованото желязо намира широко приложение в интериора на повечето жилища.

 

Андониз ЕООД - Кресна Андониз ЕООД - Кресна Андониз ЕООД - Кресна
 

 

Изделия от ковано желязо!

За интериорно и екстериорно обзавеждане с ковано желязо на Вашите хотел, къща, вила, заведение, паркове и градини, фирма Хефест изработва и предлага уникални мебели, шатри, навеси, пейки, маси и столове, а и аксесоари, изработени по проекти на Hefest или Ваши предложения.

Copyright 2010 - 2011 COMUNICATOR BG
web counter
web counter