Ангелско Цвете

  • Ангелско Цвете

    Ангелско Цвете

    Основната ни дейност - производство на разсади за балкони и градини, както и на цъфтящи саксийни цветя.

Ангелско Цвете

Ангелско Цвете

Основната ни дейност - производство на разсади за балкони и градини, както и на цъфтящи саксийни цветя.

Фирмата има богат опит в работата с клиенти, както публични, така и в частния сектор.

В нашата оранжерия можете да поръчате цветя за Вашия дом, офис и градина, разсади за балконски и градински цветя, цъфтящи саксийни цветя - цветя за всеки сезон.

Разполагаме с есенно-зимни и пролетно-летни колекции цветя.

Доставяме разсади за зацветяване и озеленяване на паркове и градини, частни клиенти, хотели, ресторанти, къщи за гости и градински центрове както и на няколко общини в страната.

Предлагаме аранжиране и доставка на готови за изнасяне на открито цветя и декоративни растения в кашпи,сандъчета, висящи саксии, цветни колони и 3 D фигури. В нашите оранжерии се произвеждат pelargonium /сакъзче, мушкато/, petunia, begonia както и много видове градински цветя.

Услугите, предлагани от нас се правят специално за всеки един клиент, за да може да се постигне максимално добър резултат. Успешно произвежда и отглежда редица видове цветя ,храстова растителност, вечнозелени,многогодишни,треви и е готова да посреща нови предизвикателства на пазара.

Комбинираме професионалните си умения с това, което ни предоставя природата,желанието на клиента подправено със собственото ни вдъхновение. Чрез богатият опит в декорацията и аранжирането, нашият екип ще сподели с вас идеи за градината, ще ви насочи в дизайна и препоръча декоративни растения.

Създаваме практични и оригинални решения.

Прецизното изпълнение, качеството, крайния резултат и коректността към клиента, е тайната на нашия успех.

 

Оранжерии за цветя Павликени