Antoanette Beauty Studio

  • Antoanette Beauty Studio

    Antoanette Beauty Studio

    Заповядайте в нашето представително студио и се отдайте на професионалисти, който ще направят всичко по силите си да останете доволни, отпочинали, допринесли към своето 'его' и напълно променени от нашите терапии и продукти...

Antoanette Beauty Studio

Antoanette Beauty Studio

Вашето лично място за разкрасяване!

Заповядайте в нашето представително студио и се отдайте на професионалисти, който ще направят всичко по силите си да останете доволни, отпочинали, допринесли към своето 'его' и напълно променени от нашите терапии и продукти.

Предлагаме богата гама от авангардни процедури и терапии за лице и тяло – мезотерапия, липокавитация, фотоепилация, масажи, лечебни пилинги и кола маска.

Ние работим само с най-качествена професионална козметика от различен произход: ACADEMIE (Френска), DIBI MILANO (Италианска), GIGI (Израелска), AINHOA (Испанска), BECOS (Италянска), OLOS (Италянска), GERRARDS (Италянска), ARKANA, LA CREMERIE, CHRISTIAN BRETON и много други.

Студиото също така предлага професионален грим с Американската система за минерален грим YOUNGBLOOD и италианския лидер в грима на звездите DECODERM.

Професионалистите в ANTOANETTE Beauty Studio са в синхрон със световните тенденции на козметологията и са преминали многобройни обучения във Франция, Германия и Италия.

Адрес:

  • София, бул. Ал. Стамболийски 84-86, ет. 9, офис 48
  • Работно време:
  • Понеделник – 12 до 19 ч.
  • Вторник – Събота: 09 до 19 ч.
  • Неделя – Почивен ден

Карта