Аписгарант - Ловеч ЕООД

  • Аписгарант - Ловеч ЕООД

    Аписгарант - Ловеч ЕООД

    Вече осма година Аписгарант - Ловеч предлага на българския пазар качествени пчели майки. Борислав Бумов и Игнат Игнев са започнали през 2003 г. и само за две години са утроили производството си. Сега притежават 14 декара земя в покрайнините на Ловеч, близо до Върбовка...

Аписгарант - Ловеч ЕООД

Аписгарант - Ловеч ЕООД произвежда следните продукти:

♦ Пчели майки

♦ Майкопроизводство - разполагаме с добра материална база за производство на племенни пчелни майки, отводки и пчелопакети, добре организиран нуклеусен парк

Продукти:

♦ Естествен пчелен мед - Пчелният мед е концентриран захарен продукт. Той е източник на лесноусвоими моно- и дизахариди. Моно- и дизахаридите са бързи доставчици на енергия за работата на сърцето и мозъка.


♦ Пчелен восък - Пчелният восък се генерира от восъкоотделителните жлези на пчелите-работнички. Жлезите представляват видоизменени хиподермални клетки от хитинената покривка на пчелите.

♦ Прополис - Прополисът е смолиста субстанция, която се произвежда от пчелите-работнички. Те го събират от пъпките и кората на растенията и повърхноста на плодовете.

♦ Пчелно млечице - Пчелното млечице е сложен биологичен продукт, който се образува в жлезите на младите пчели работнички на възраст до 15-16 дни.

♦ Цветен прашец - Цветният прашец е смес от мъжки полови клетки, които са събрани от тичинките на медоносните диворастящи и културни растения и преработени от слюнчените жлези на медоносната пчела. Прехвърлете всичките си грижи на нас и всеки от нашите специалисти ще работи за Вас с прецизност, която ще гарантира Вашето спокойствие и удобство.

 

Карта