Аква Ланд Къмпани

  • Аква Ланд Къмпани

    Аква Ланд Къмпани

    Основана през 2010 година, Аква Ланд Къмпъни ЕООД е единствен производител за територията на България на системи за лентово капково напояване...

Аква Ланд Къмпани

Аква Ланд Къмпани

Основана през 2010 година, Аква Ланд Къмпъни ЕООД е единствен производител за територията на България на системи за лентово капково напояване. Нашата гама от продукти се оценява високо от нашите клиенти в цялата страна, с качеството си на устойчивост и надеждност. Всички наши продукти са широко използвани в напояването, селското стопанство и градинарството.

Под ефективното ръководство на нашия управител г-н Северин Митков, който има дългогодишен опит в тази област, сме постигнали водеща позиция на пазара за системи за капково напояване. Неговите непрекъснати усилия за усъвършенстване на продуктите, са безспорно оценени както на българския, така и на международния пазар.

Аква Ланд Къмпани има удоволствието също така като водеща компания и единствен производител в България на лентов капков маркуч да даде на всички свой клиенти 100% гранция(писмена и заверена нотариално) за произведения маркуч.

Аква Ланд Къмпани през 2014г. реализира голяма час от продукта извън България в това числа Ромъния,Сърбия,Гърция

Аква Ланд Къмпани се стреми максимално да удоволетвори своите клиенти с перфектно качество на максимално добра цена.

С гордост, произведено в България. Изберете Българското!

Капково напояване Русе

Карта