Акваметал ЕООД   ( Visit Website )

Акваметал ЕООД

Акваметал е търговска марка, наложила се на българския пазар с нови материални и най-нови технологични решения.Основно производство на Акваметал са покривни водоот-веждащи системи от метал.

Акваметал ЕООД

Политиката на Акваметал в переспектива е насочена към внедряване на авангардни технологични линии за производство на водоотвеждащи системи, непознати на българския пазар, с цел задоволяване изискванията на всеки потенциален потребител.

Акваметал ЕООД

Акваметал изработва американски безшевни улуци с профил тип „Корниз”, водосточни тръби и колена за тях. Използваните материали са алуминиева сплав, поцинкована ламарина с полимерно покритие, обикновена поцинкована ламарина и медна ламарина.

Презентация

Акваметал ЕООД

 

Акваметал е търговска марка, наложила се на българския пазар с нови материални и най-нови технологични решения.
Основно производство на Акваметал са покривни водоотвеждащи системи от метал.
Единствена в страната притежава цялостна Американска технологична линия за производство  на   безшевни улуци, водосточни тръби и колена за тях.
Аксесоарите обслужващи водоотвеждащите системи са изработени в САЩ.
Предимство в технологичните решения на Акваметал е факта, че произвежданите улуци  нямат  ограничения  в дължината, могат да се изтеглят  направо  на строителния обект, а водосточните тръби са със стандартизирани дължини от
3 метра.

 

В своята дейност Акваметал се ориентира към комплексно и качествено обслужване изискванията на всеки потенциален клиент. В този смисъл Акваметал отделя сериозно внимание на партньорските си взаимоотношения със сродни фирми, предлагащи продукти обслужващи цялостно покривните конструкции.
 
Политиката  на  Акваметал  в переспектива  е насочена към внедряване на авангардни технологични  линии за производство на водоотвеждащи  системи,  непознати  на българския  пазар,  с  цел  задоволяване изискванията  на  всеки  потенциален   потребител. 

 

 

Продукти

Акваметал изработва американски безшевни улуци с профил тип „Корниз”, водосточни тръби и колена за тях. Използваните материали са алуминиева сплав, поцинкована ламарина с полимерно покритие, обикновена поцинкована ламарина и медна ламарина.
Аксесоарите, обслужващи водоотвеждащите системи са оригинална американска изработка. Улуците могат да се произвеждат с дължина без ограничение, за което се използва мобилна машина и изработката е възможна направо на обекта. Закрепването на улуците се извършва без видими крепежни скоби.

 


 

 

БЕЗШЕВНИ УЛУЦИ ТИП „КОРНИЗ”

 

Характерно за улука е уникалния начин на закрепване (с вътрешни скрити скоби), архитектурен профил, неограничена дължина, бърз и лесен монтаж. Улуците се произвеждат от рулонна ламарина чрез калибрована машина с възможност за производство на улука на самия обект.

 

Улуците на Акваметал са съвместими с класически и битумни керемиди, метални сандвич панели и всички останали видове покривни покрития.

 

Възможност за изготвяне от:
 

  • поцинкована ламарина
  • поцинкована ламарина с полиестерно покритие (цветове по RAL)
  • медна ламарина
  • алуминиева ламарина с цветно покритие

 

ВОДОСТОЧНИ ТРЪБИ

Акваметал е внедрила в своето производство поточна линия за производство на водосточни тръби кръгли и с правоъгъно сечение, с уникален дизайн и със стандартизирани дължини от 3 метра.

 

Водоотвеждащата система се допълва от уникалните кривки.
Характерното за тях е, че могат да бъдат с ъгъл от 30°, 45°, 60°, 75° и 90°.
 

 

Хотели

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Контакти

Акваметал ЕООД  Акваметал ЕООД  Акваметал ЕООД
Карта Бургас Офис Склад Българево Карта София Офис
Акваметал ЕООД  Акваметал ЕООД
Склад Варна Карта Варна Офис

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Акваметал ЕООД
044 / 62 36 83, 0888 201 557
Улуци цени
Варна , ул."Радост" 1 офис 3

Контакти

Офис Варна
жк."Трошево"
ул."Радост" 1 офис 3
Тел: 052/507887 Факс: 052 50 87 78
GSM офис: 0889/600426


Склад Варна
  ЗПЗ ул. Уста Колю Фичето
  / в двора на Мива Старт/
  Тел.:052/731182 GSM: 0886545868

 


Склад Българево
  с. Българево общ. Каварна
   Тел.: 057042262 GSM:0887007600

 


Офис София
жк."Стефан Караджа"
ул."Немирович-Данченко" 2
Тел: 02/9454930
GSM офис: 0887/400154

 


Офис Бургас
  жк."Победа"
  ул."Индустриална" 
  в складовата база на Бургас комерс
  GSM офис: 0885474141