АР ДЕКО ООД ( Visit Website )

АР ДЕКО ООД

АР ДЕКО ООД се появява на българския пазар в началото на 2005г. с една основна идея – да задоволи нуждите на Клиента максимално в сферата на обзавеждането, интериора и сигурността...

Презентация

АР ДЕКО ООД

АР ДЕКО ООД се появява на българския пазар в началото на 2005г. с една основна идея – да задоволи нуждите на Клиента максимално в сферата на обзавеждането, интериора и сигурността.

 

Дейността на фирмата е насочена в три основни спектъра:

1. проектиране,производство и монтаж на нестандартни мебели и обзавеждане за дома, офиса, хотела, заведения, магазини и др.

2. проектиране,производство и монтаж на врати и метални изделия– блиндирани врати, метални врати, гаражни врати, огради, дворни врати, охранителни щори, парапети и плъзгащи се системи.

3. от 2006г е представител на NOVOFERM - Германия – противопожарни врати, индустриални врати, гаражни – секционни врати, махови врати, ролетни врати, многоцелеви врати и др.

АР ДЕКО разполага със собствена произвоствена база в гр.София , в която работи екип от квалифицирани специалисти в своята област, залагайки на мотото:

 

ДОВОЛНИЯТ КЛИЕНТ Е НАЙ-ДОБРАТА РЕКЛАМА!

 

Услуги

АР ДЕКО ООД произвежда, доставя и монтира мебели и врати по индивидуален размер и поръчка.

 

1. Оглед и консултация на място.
2. Заснемане на ситуацията, обект на офертата свързана с обзавеждането на кухня, дневна, спалня, детска стая, гардеробно помещение, антре, кабинет, офиси, магазин или строителен обект свързан с произведството на врати, огради,пожароустойчиви врати, парапети или метални конструкции.
3.Уточняване на заданието със съответните изисквания от страна на клиента и предложения от страна на проектанта.
4. Следва анализ на проекта и оценяване от клиента.
5. Офериране на проекта при уточнени материали и обков.
6 .При сключване на договор, като предварително са изготвени проекто-чертежи, след задължително заснемане на обекта за пускане на поръчката в производство. Копия от чертежите, удобрени и подписани остават както в клиента, така и в изпълнителя. Прави се и подробна спецификация на материалите, обковът и механизмите в два екземпляра.
7.Монтаж - в зависимост от обема на поръчката, продължителността на монтаж може да бъде от 3-10 работни дни.
8.Приемане на завършената поръчка - става в присъствието на предствител на фирмата и клиента, подписвайки приемо-предавателен протокол. В протокола се описват под формата на забележки проблемните позициите, ако има такива на лице. АР ДЕКО се задължава да ги отстрани в най-кратък срок. При липса на забележки от датата на приемо-предавателният поротол започва да тече гаранцията на съответното изделие, обект на договора.

9. Гаранция на изделията - за интериорни врати 12м., за блиндирани врати 18-24 месеца за мебели 24м.

10. АР ДЕКО ООД предлага мивки, батерии, мелница, ел.уреди - фурни, котлони аспиратори, хладилници, съдомиални и перални машини, бойлери на различни марки, както и технически камък, патрони и брави. Поръчвайки уреди при нас, Вие може да ползвате търговска отстъпка между 4-10% в зависимост от марката на уреда. Доставката на уредите е безплатна.
11.АР ДЕКО не предлага ВиК и Ел. подвързване към съответните инсталацалации.

 

Кухни

 

Дневни

 
 

Детски стаи

 
 

Блиндирани врати

 
 

Патрони

 

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


АР ДЕКО ООД - София

АР ДЕКО ООД - София

0885 856 486 / 0885 422 533

София, ул. Родопски извор, бл. 233

АР ДЕКО ООД