Арина Бжаумихова - Козметик

 • Арина Бжаумихова - Козметик

  Арина Бжаумихова

  Какво е микроблейдинг? С две думи икроблейдинг е полуперманентен грим за вежди.

 • Арина Бжаумихова - Козметик

  Арина Бжаумихова - Козметик

  Какво е микроблейдинг? С две думи микроблейдинг е полуперманентен грим за вежди.

 • Арина Бжаумихова - Козметик

  Арина Бжаумихова - Козметик

  Какво е микроблейдинг? С две думи микроблейдинг е полуперманентен грим за вежди.

 • Арина Бжаумихова - Козметик

  Арина Бжаумихова - Козметик

  Какво е микроблейдинг? С две думи микроблейдинг е полуперманентен грим за вежди.

Арина Бжаумихова

Всяка жена иска да е любима и желана. 

Знаеме колко сложно е да си жена ,още по-сложно е да си успешна жена.

В този забързан свят не е лесно да успяваш във всичко, затова предлагаме за нашите скъпи клиентки процедури ,които да помогнат и подчертаят вашите  достойнства и  успешно корегират   недостатъците.

С тези  процедури можем да се приближим максимално близо до ВАШЕТО ИДЕАЛНО ЛИЦЕ и да задържим резултата няколко години:

 • Микроблейднг
 • Татуаж
 • Ламиниране на мигли
 • Козметични услуги с машина Дермоджет
 • Скулптуриращ масаж лица

Микроблейдинг

Микроблейдингът е полуперманентен грим за вежди. Основава се на прецизното рисуване на всеки отделен косъм, който накрая изглежда точно като истински. За тази цел се използва ред от няколко мънички игли, които вкупом изглеждат като острие, с което се нанася пигмент с цвета на веждите. С тяхна помощ всяко отделно косъмче се рисува, следвайки естествената посока на растеж на веждите.При микроблейдинга се работи на съвсем повърхностно ниво – само в епидермиса на кожата. Освен това цялата процедура са извършва на ръка, единствено с миниатюрното острие от множество игли, без да се използват инструменти или уреди на ток. При извършване на процедурата се контролира натискът, с който се работи върху кожата, като по този начин се изграждат множество малки и тънки косъмчета, следващи големината и посоката, която биха имали, ако са естествени. За разлика от микроблейдинга, перманентният грим навлиза по-дълбоко в дермата.

Предимства на процедурата

Голямата си популярност методът дължи на крайния си резултат – постигане на естествено изглеждащи вежди, които дори отблизо не се възприемат като изкуствено направени. Перманентният грим не може да достигне този ефект. Други предимства са: по-малка продължителност на процедурата, минимално травмиране на кожата и липса на болка. Усещането е за леко драскане, което продължава не повече от 2-3 минути при всяка вежда.

Татуаж

Какво е татуаж веждите? С две думи процедура може да се опише като временна татуировка в зоната на веждите. По-сложно определение може да звучи по следния начин: оцветяване пигмент в горните слоеве на кожата с цел коригиране на форма, ширина, дължина или дебелина на веждите. Пермамнентния грим се прави с цел яркост и  формиране на по-красиви вежди. Освен това, с него може да премахне белези и пропуски на веждите, както и тяхната липса на симетрия. В зависимост от съществуващите проблеми и желанията на клиента специалист определя и препоръчва най-подходящия начин за корекция.

След около 5 – 7 седмици, след като първата процедура се извършва корекция на  татуажа на вежди. Основната цел на повторно посещение на специалист е необходимостта от коригиране на цвят и форма, а при необходимост — да се поправят пропуски.

Ламинирането на мигли

Ламинирането на мигли (трайно извиване на мигли ) е напълно безвредна процедура, чрез която се удължават, удебеляват, извиват и заздравяват естествените мигли. В състава на ламиниращия продукт влизат витамини, пептиди и кератин. Ефектът се запазва 6-8 седмици, без необходимост от специално предпазване на миглите. Можете спокойно да спите в удобната си поза, да миете лицето си, да плувате, ползвате сауна и парна баня, спорт и т.н. Със ставането миглите Ви са в отлична форма! А когато искате още по-изразителен поглед, можете да ползвате спирала. Процедурата е особено подходяща при прави, светли, руси и увредени мигли, както и ако просто искате да подчертаете допълнително естествените си мигли. Процедурата включва и боядисване със специална черна боя за мигли.

Козметични услуги с машина Дермоджет

Заслужавате красива, сияйна и еластична кожа, а вече може да се радвате на такава и без да се подлагате на болезнени процедури с иновативния ултразвуков уред Дермоджет! Безиглената мезотерапия ,е революционна нова технология,високоефективна, безболезнена и абсолютно безопасна.Мезотерапията е изключително подходяща процедура за летния сезон, когато ултравиолетовите лъчи са силни и заплашват да увредят кожата ни.За пълен ефект е желателно да се направи курс от 4-6 процедури през период от 7-14 дни.

Тази процедура е подходяща за:

 • Видимо изглаждане на бръчки и подобряване еластичността на кожата
 • Лифтинг и изглаждане кожата на лицето
 • Хидратация и обновяване на кожата на лицето
 • Заздравяване на кожата
 • Възпрепятстване секрецията на себум

Скулптуриращият масаж

Скулптурния лифтинг на лицето е уникална, бързо действаща методика за  подмладяване и фитнес на лицето, моделираща, формираща и повдигаща контурите на лицето по естествен път, за сметка на вътрешни резерви на организма.

Днес това е наефективна алтернатива на прожекциите пластическите операции.

 Защо скулптурният лифтинг на лицето действа така бързо? Мускулите на лицето са много по- малки от мускулите на тялото, затова при правилно въздействие те бързо влизат във форма. За сметка на притока на кръв по време на масажа мускулите оживяват , ние започваме да чувстваме всеки мускул на лицето ни. Този масаж помага да се премахнат хипер в хипотонуса на мускулите и нашето лице преминава в състояние на баланс и хармония.

За максимален ефект е необходим курс от 10 масажа .

Процедурата се извършва със специална  професионална козметик. .ОЩЕ след първия масаж клиентът сам може да види резултат.

Стойност на един масаж - 30 лева.

Комплекс от 10 процедури - 250 лева.