СТАД БЛИЗНАКОВ ЕООД

  •  СТАД БЛИЗНАКОВ ЕООД

    СТАД БЛИЗНАКОВ ЕООД

 

Арматурни заготовки цени

Изработваме арматурна заготовка по най-високи стандарти.

Разполагаме с цех, снабден с най-модерната техника за преработка на арматурно желязо. Извършваме качествено изработката на арматурни заготовки и с изпълнение съгласно арматурните планове и стриктно спазване на срокове.

Предлагаме гъвкави схеми за разплащане, разполагаме с транспорт и камион с кран.

АРМАТУРНО ЖЕЛЯЗО

ВСИЧКИ ВИДОВЕ АРМАТУРНО ЖЕЛЯЗО И ПРЪТИ

Предлагаме всички видове арматурно желязо на пръти от N8 до N32, както и на кангал Ф6, Ф6,5, Ф8 и номера до N16.

Продуктите за придружени със сертификат и отговарят на всички действащи нормативни изисквания на действащото законодателство.

Сертифицирани сме по ISO 9001:2008.

ЕЛЕКТРОЗАВАРЕНИ АРМАТУРНИ МРЕЖИ

ВСИЧКИ ВИДОВЕ АРМАТУРНИ МРЕЖИ - Производител сме на всички видове арматурни мрежи.

Освен стандартните 4м х 2м и 6м х 2м можем да произведем мрежа от Ф4 до Ф12 по размер според Вашите нужди и габаритни размери от 2,50 м. до 6,00 м. Предоставяме сертификат за качество и декларация за съответствие.

Сертифицирани сме по ISO 9001:2008.

ГОТОВИ АРМОПАКЕТИ

ИЗРАБОТКА НА ГОТОВИ АРМОПАКЕТИ

Разполагаме с машина за изработка на готови армопакети (пилоти).

Можем да произвеждаме тези продукти с диаметър до Ф1500. Изработваме и армопакети по заявка.

ОБОРУДВАНЕ

ВИСОКОПРОИЗВОДИТЕЛНИ РОБОТИЗИРАНИ МАШИНИ

Разполагаме с високопроизводителни машини за изработване на арматурни мрежи, изключително подходящи за подложен бетон, плочи и много други. Дебелина от Φ 4.0 до Φ 2.0 мм. Размерите на карето са от 100x100 мм до 300x300 мм. Габаритните размери са от 2200 мм до 6000 мм.

Наше основно предимство е възможността да произведем за Вас продукт по индивидуален проект.

Производство

Нашата компания е създадена през 1990 година. През изминалите години се специализирахме в търговия със строителни материали и метали, строителство и инвестиции, изграждане и отдаване под наем на магазини, офиси и складове, транспорт и спедиция. За нас работи голям екип от професионалисти, което ни позволява да гарантираме високо качество на разумни цени, бързи срокове и изпълнение на всички проекти по оптимален начин.

Производство на оградни системи

Фирма „СТАД“ е производител на оградни системи, като в допълнение предлагаме и всички нужни аксесоари за монтаж. Разполагаме с модерна база с високопроизводствени машини, можем да произведем мрежи и пана с различни карета (отвор), дебелина на телта, височина и дължина.

Производство на арматурни заготовки и стоманени конструкции

СТАД разполага с един от най-добре механизираните арматурни дворове в страната. Нашите високопроизводителни роботизирани машини са с капацитет до 100 тона на ден метал с висока якост.