Art Dezir

  •  Art Dezir

    Art Dezir

    Уникални авторски картини, ръчно изрисуване и декорация на мебели, керамика, текстил, стъкло, фаянсови плочки.

 Art Dezir

Art Dezir

Родена на свята дата-целуната от светлината - Аз съм Диана Здравкова Димитрова - едно голямо дете, с големи мечти и голямо сърце. Години се лутах да търся призванието си, а то винаги е било у мен. През близката 2013г. - Прозрях, че Дарбата, която Бог ми е дарил е липсващата нишка към моето спокойствие и хармония. Някои от нас боравят с думите по-добре от други,някои от нас имат дарбата да изразяват себе си в прекрасни стихове... а аз имам дарбата да пресъздавам в цветове всяка мисъл, всяко чувство, всяка дума. Рисуването е моята страст, моят начин да изразя себе си и да обагрям всяко нещо до което се докосна.

За мен-всеки човек е уникален. Всеки има различен мироглед, вкусове и желания. Моята цел е - не само да удоволетворя индивидуалната потребност, а да се докосна до личността. -Не просто да харесаш, а да почувстваш творбата, като част от самия теб.

Обичам да експериментирам, да търся, да намирам-нови, интригуващи форми, начини да придам красота и уникалност, дори на най-непотребната на пръв поглед вещ. Съчетавайки различни техники и материяли-създавам онази така търсена от мен уникалност.

Без компромис-в изпълнението-без притеснение, без колебания.

Аз съм Диана, По псевдоним Dezir - избрах да бъда това, което в превод от френски означава желание. Защото аз съм Желание-желание да израствам, желание да сътворявам непознати до сега, оставящи дълбока следа и провокиращи въображението картини-които да носят послание за по добро съществуване. Желание да вдъхвам живот на всяка Нежива материя. Мисията ми - Ако съм успяла, да дам усмивка на поне един човек и съм променила мирогледа му към по добро - това ми стига, да знам, че пътят ми е Правилният път.

Моите картини, са моите рожби и аз не ги деля на свежи и мрачни, обичам еднакво всяка една... За мен всеки цвят е прекрасен и тези дори, отричани, като такива - Черното е подправка, без която не искам. Обичам нощта, тъмнината и сивото - Защото във всичко търся-Красивото!

На колко ли от нас се е случвало-да търсим онзи детайл в интериора, който дава завършеност и уют. Да се лутаме... сред подобни неща, но да не намираме точното. Или пък ако го намерим, то да е прекалено скъпо.

Сега има начин :) - свържете се с мен-добавете своя цвят в дома си - Бъдете уникални!

Потърсете и Вие! Уникални авторски картини, ръчно изрисуване и декорация на мебели, керамика, текстил, стъкло, фаянсови плочки. Приемам поръчки-по ваша идея и желания-разяснявам в детайли, демонстрирам, търся оценка-цените са разнообразни в зависимост от сложността на изпълнение и ползваните материяли.

 

Авторски картини София