Артметал-07 ООД

  • Артметал-07 ООД

    Артметал-07 ООД

 

Артметал-07 ООД

Артметал-07 ООД е фирма учредена през 2007г с производствена база намираща се в град Кърджали в източна индустриална зона. Базата на фирмата е разположена на площ от 2500кв.м. и разполага с три основни цеха с обща площ от 1500кв.м. Основната дейност на фирмата е свързана с лазерно рязане, огъване, заваряване – изработка на детайли за машини и съоръжения за промишлеността, метални конструкции, парапети, врати и други метални изделия.

Притежаваме голям асортимент от машини за металообработване, две лазерни машини с възможност за рязане на детайли:

  • до 25мм от стомана;
  • до 12мм неръждаема стомана;
  • до 10мм алуминий;

абкант, стругове, фреза, плазмено рязане, заваръчна техника, гилотина, лентоотрезни машини, валове, ролкоогъваща машина и др.

Артметал-07 разполага и със собствена линия за прахово боядисване, оборудвана с последно поколение система за прецизно нанасяне на боите. Камера за изпичане на детайлите с дължина от 6м. Разполагаме със собствен склад от материали – профилни тръби, листов материал , калибровки, технически пластмаси, крепежи и др.

Лазерно рязане Кърджали

Фирма АРТМЕТАЛ-07 разполага с лазерна система за листов разкрой на черни и цветни метали с дебелина от 0,5мм до 20.00мм Складът на фирмата разполага с голям асортимент от различните формати и дебелини ламарина. Нашите специалисти, ще превърнат вашата идея от скица в реален детайл.

  • Огъване
  • Заваряване

АРТМЕТАЛ-07 разполага с високо квалифицирани специалисти в областа на заварките машинната обработка на детайли. Ние реализираме цялостни проекти и разработки на различни машини и поточни линий. Специализирани сме в производството на детайли и възли като подизпълнители на нашите пратньори в различните сфери на промишлеността.

  • Боядисване

АРТМЕТАЛ-07 е обурудвана с линия за прахово боядисване предлагаща перфекни покрития с цветове по RAL. Ние можем да приемаме поръчки за боядисване на детайли с дължина до 6 метра и височина до 2 метра. С помоща на наши пратньори предлагаме Пясокоструене, перлоструене, електрополирани, поцинковане и др. опреаций с които целим да задоволим все по големите изисквания на нашите клиенти.

Галерия