Астол

  •  Астол

    Астол

    Фирма Астол е създадена през 1996год в гр. Хасково. Тя е насочила своята дейност към производство и търговия на дамска конфекция /класически, бизнес, униформени и макси облекла/...

 Астол

Астол

Фирма Астол е създадена през 1996год в гр. Хасково. Тя е насочила своята дейност към производство и търговия на дамска конфекция /класически, бизнес, униформени и макси облекла/.

Разполагаме с опитен управленски, производствен и творчески екип. Това позволява да изпълняваме бързо, комплексно и прецизно производсвото на дамски облекла.

Фирмата притежава собствена база с модерно технологично оборудване, което е гаранция за високо качество и експедитивност.

Нашата цел е да създаваме облекла за модерната работеща жена, като се стремим да допринесем за нейното самочувствие, комфорт и елегантност в натовареното й ежедневие.

Предлагаме облекла в широка гама от цветове, материи, размери и разнообразие от модели, които да задоволят и най - взискателните дами. Астол е вече доказана с годините марка, напомняща за елегантност, удобство, качество и конкурентни цени.

КартаТази фирма е регистрирана на следните места: