Автосервиз Сани - сервиз и ремонт на газови уредби

  • Автосервиз Сани - сервиз и ремонт на газови уредби

    Автосервиз Сани

 

Газови уредби Благоевград

Фирма САНИ-2007 ЕООД е на пазара от 1994 година. Основната й дейност е монтаж, ремонт и сервизно поддържане на Автомобилни газови уредби.Фирмата разполага с модерна диагностична апаратура за диагностика на автомобили, снабдени с автомобилна газова уредба.

За извършване на дейността си фирмата разполага със всички изискуеми документи и разрешителни издадени от Държавната агенция по стандартизация и метрология.
Дейността на фирмата се извършва в сервиз, намиращ се в град Благоевград ул. ‘Вихрен’ № 2 (І-ва промишлена зона – в двора на Фиат сервиз).

Наети са специалисти завършили съответните квалификационни курсове и взети успешно проверовъчни изпити. Фирмата ни контактува с водещи италиански и български фирми Те ни предоставят актуална техническа разработка, относно работата на съвременните газови уредби и газови инжекционни автомобили, ново производство отговарящи на Евро сертификат (EURO 4).

Автогазсервиз ‘Сани’ град Благоевград предлага монтаж, ремонт и продажба на автомобилни газови уредби (АГУ), автомобилни газови системи /газови инжекциони/(АГС), на метан и пропан-бутан, регистрация и годишни прегледи на АГУ и автомобилни бутилки на едро.