Аварийно отстраняване на течове

  • Аварийно отстраняване на течове

    Аварийно отстраняване на течове

    Ремонт на парно, частична подмяна на щрангове без заварки по нова, революционна технология. 0889 411 792

Аварийно отстраняване на течове

Аварийно отстраняване на течове София

 

0889 411 792

Аварийно отстраняване/преустановяване, ликвидиране, премахване / на течове, ремонт на парно, частична подмяна на щрангове без заварки по нова, революционна технология.

Заварките са най-слабото място и скоро протичат пак. Експресно, работим и презпочивните дни.

Монтирам обезвъздушители на стари чугунени и панелни радиатори. Това е задължително условие за нормалната работа на радиаторите. Ако липсват такива, радиаторите са полустудени, особено тези, които са захранени едно - странно /а не диагонално/.

Електроповреди /ел. повреди /, ел. услуги, ел. ремонти - по домове, офиси, заведения, пекарни - София

Отстраняване на електроповреди, доизграждане и подмяна на ел инсталации при извършване на ремонтни дейности, направа на допълнителна електроинсталация за контакти над плот, за климатици, хладилници, печки, монтаж и ремонт на електромери, инсталация на вградени електроуреди, ремонт и подмяна на електрически уреди – бойлери, печки, ел. табла, ремонт и подмяна на прекъсвачи, превключватели, контакти и ключове, изграждане на допълнително осветление на кухненски шкафове, лунички, изграждане на допълнителни гнезда за ел контакти и всякакви други ел. услуги без ремонт на електроника доколкото присъства в някои електроуреди

ВиК услуги, ремонти за бита, офиса, заведения, малки производства и др.

Вик ремонти - откриване и отстраняване на течове, смяна или изграждане на водопровод на ново и старо строителство, монтаж на смесители, водомери, мивки, бидета, моноблокове, аксесоари за баня и др.

Ремонт на отоплителни инсталации /парно/

Експресен ремонт на вентилации, аспирации, абсорбатори за малки заведения, складове магазини, почистване, измиване на омазнени вентилатори -  тънки цени. За София и Перник

Галерия