Аварийно осветление

Предимството света да знае за Вас! Старт ТУК!
Увеличавата популярността на вашата фирми, най-добрият начин да представите бизнеса и продуктите си, свързване с партньорски мрежи.

Списък с фирми

Вариант Русе ЕООД - Улично осветление

 

 

Фирма ВАРИАНТ РУСЕ ЕООД е регистрирана през 2009 година . Предмет на дейност на фирмата са производство на високо ефективни енергоспестяващи улични лампи с консумация на ел. енергия от 7 до 10 пъти по-ниска от сега използваните натриеви лампи и генератори с постоянни магнити с мощност от 20 0 W до 1000 W. Енергоспестяващи лампи, Високо ефективени уличени осветители, Генератори за променлив или посттояннен ток, монтаж на ветрогенератори и фотоволтаици

 

още инфо

АРТ ЕЛЕКТРОНИК ЕООД

 

  • Адрес: София, Бул.Цариградско шосе 7км №135
  • Телефон: 0897 959 993; 0897 959 994

 

Външна реклама, светеща реклама и рекламна табела са основната дейност на фирма "Арт Електроник" ООД, създадена през 2003г. от инж. Георги Дончев и инж. Станимир Тодоров. Изработваме уникални рекламни елементи-3D (обемни) надписи, лога, обемни букви, нестандартни рекламни елементи, светеща реклама, рекламни конструкции, светодиодно осветление. Притежаваме собствено "ноу-хау" за прилагането на LED (светодиодна) технология в светлинната реклама и декоративното осветление.

 

Още инфо

B Sound - Велико Търново

 

  • Адрес: гр.Велико Търново
  • Телефон: 0878 483 111

www.bsound-bg.com

 

Фирмата е създадена през 1991 г. със седалище гр. Велико Търново. От 2007 г. е на пазара под лейбъла B SOUND и пререгистрирана в БИ САУНД ЕООД. Занимава се с профeсионално озвучаване, осветление, изграждане на покрити сцени, подиуми, оборудване на дискотеки, пиано барове, клубове, конферентни зали, пиротехника, LED осветление, техническо обезпечаване на всякакъв вид мероприятия и др.
 Нашата мисия е да предлагаме пиротехнически ефекти с богат асортимент за концерти, емоционални спектакли и всякакви други събития, грижата за които поема нашият лицензиран по пиротехника експерт.

още инфо

ГЛОБАЛ ТЕСТ ООД - преносима апаратура

 

 

ГЛОБАЛ-ТЕСТ ЕООД е търговско дружество,официален представител на фирмите ТЕSТО, VEGA, KOBOLD и KERN- Германия и на CASELLA CEL- Англия. ТЕSТО e водеща фирма в производството на преносима апаратура за измерване на физико-химични величини, климатични параметри и димни газове.VEGA е един от водещите производители на електронни нивомери и нивосигнализатори.

 

още инфо

Технокон ООД

 

 

Фирма "Технокон"ООД е наследник на над 10 годишен опит в областта на ремъците и транспортни ленти за леката и тежка промишленост. Началото е дадено през 1997г. със създаване на фирма "Римтех"ООД - дистрибутор за България на фирмата "Leder Beltech" - Швейцария за плоски и тангенциални ремъци с марката Rapplon, а в последствие и на "Verseidag Beltech" - Германия за транспортни ленти от PVC,PU,Elastomer и други.

Новото хилядолетие беше белязано от сливания и реформи,както в семейството на Ammeraal така и в България за да бъде достигнат сегашния формат.

Задвижващи ремъци до 5kW мотори :дърводелски шлайф машини, бормашини, перални, вентилатори, генератори и др.


Категории

Битово осветление

Битово осветление - осветление за битови нужди

Електрически генератори

Електрически генератори - генератори за тоок

Електронни изделия

Електронни изделия - електроника, битова електроника

Електромотори и бобини

Електромотори и бобини, трансгорматори.

Кабели и проводници

Кабели - цени, магазини, проводници на ток.

Лед осветление

Лед осветление - лед светлини, лед осветление за автомобили

Магзини за ел уреди

Магзини за ел уреди, домакински уреди

Осветление за заведения

Осветление за заведения - осветителни системи за заведения и дискотеки

Осветление лампи

Осветление лампи - луминисцентни лампи, соларни лампи

Офис осветление

Офис осветление - осветителни системи за офиси и бизнес сгради

Улично осветление

Улично осветление - стълбове за осветление, енергоспестяващи крушки