Аватари Секюрити ООД

 • Аватари Секюрити ООД

  Аватари Секюрити ООД

  Фирма АВАТАРИ СЕКЮРИТИ стартира дейността си на територията на р. България от 10.2013 с централен офис в гр. Бургас. За по малко от шест месеца компанията изгради регионални офиси в повече от 30 населени места.

 • Аватари Секюрити ООД

  Аватари Секюрити ООД

  Фирма АВАТАРИ СЕКЮРИТИ стартира дейността си на територията на р. България от 10.2013 с централен офис в гр. Бургас. За по малко от шест месеца компанията изгради регионални офиси в повече от 30 населени места.

 • Аватари Секюрити ООД

  Аватари Секюрити ООД

  Фирма АВАТАРИ СЕКЮРИТИ стартира дейността си на територията на р. България от 10.2013 с централен офис в гр. Бургас. За по малко от шест месеца компанията изгради регионални офиси в повече от 30 населени места.

Аватари Секюрити ООД

Аватари Секюрити ООД

Фирма АВАТАРИ СЕКЮРИТИ стартира дейността си на територията на р. България от 10.2013 с централен офис в гр. Бургас. За по малко от шест месеца компанията изгради регионални офиси в повече от 30 населени места. Централният офис е в гр. Бургас, а административни офиси се подържат в гр. Айтос, Сливен, Нова Загора и Стара Загора. До момента дружеството охранява над 3000 обекта със СОТ и 90 обекта с физическа охрана.

Фирма АВАТАРИ СЕКЮРИТИ знае, че в днешно време информацията е безценен капитал, затова и осигуряването на нейната сигурност е от основно значение. С помощта на специално обучени екипи и професионална охранителна техника, АВАТАРИ СЕКЮРИТИ поема изцяло отговорността по защитата и съхранението на данни и информация, запазвайки конфиденциалността на съдържанието и притежателя.

Фирма АВАТАРИ СЕКЮРИТИ е една от най-големите и динамично развиващи се компании в сферата на охранителната индустрия в България. Фирмата е част от Холдинг AB Solution Security Group от 20 охранителни компании в ЕС започнал развитието си преди 20 год.

 

Аватари Секюрити ООД

Охранителни фирми Бургас

 

Сигнално охранетелна техника (СОТ)

Нашите клиенти СЕ чувстват сигурни в домовете си, благодарение на защитата, която осигуряват нашите системи за сигурност. Предлагаме модерни решения с цел предоставяне на качествена охр. Услуга. Представяме Ви алармена система - съвременна технология, предназначена да защитава Вашия дом и семейство. Нашите системи Са разработени за да бъдат удобни и леснИ за употреба от всеки член на семейството. Предлагаме индивидуални и практични решения според изискванията и числеността на семейството.

Предимства на системите за сигурност

 • Лесен и бърз монтаж, навсякъде в дома
 • Дистанционен контрол от мобилно устройство с опция за паник за малките членове на семейството
 • Връзка с мониторинг центъра на всеки 30 секунди

Осигурете спокойствие и 100 % надежност за дома и семейството си.

Системи за сигурност за дома

Нашите клиенти СЕ чувстват сигурни в домовете си, благодарение на защитата, която осигуряват нашите системи за сигурност. Предлагаме модерни решения с цел предоставяне на качествена охр. Услуга. Представяме Ви алармена система - съвременна технология, предназначена да защитава Вашия дом и семейство. Нашите системи Са разработени за да бъдат удобни и лесни за употреба от всеки член на семейството. Предлагаме индивидуални и практични решения според изискванията и числеността на семейството.

Предимства на системите за сигурност

 • Лесен и бърз монтаж, навсякъде в дома
 • Дистанционен контрол от мобилно устройство с опция за паник за малките членове на семейството
 • Връзка с мониторинг центъра на всеки 30 секунди

Осигурете спокойствие и 100 % надежност за дома и семейството си.

Охрана за бизнеса

Аватари предлага най-добрите решения за сигурност на бизнеса.

Нашата Бизнес система за сигурност е проектирана да защитава различен тип магазини, офиси, складове и други. Каквато и да е дейността на Вашия бизнес, нашите експерти по сигурността ще Ви предложат най-новите технологии в системите за охрана на Вашите стоки, служители и клиенти.

Технология, специално разработена да служи за сигурността на вашия бизнес.

 • СОТ охрана
 • СОТ + периметрова охрана
 • периметрова + видеоохрана

Тестови сигнали, които потвърждават случващото се в офиса Ви. Това спомага за избягване на фалшиви алармени сигнали и гарантира по-ефективна реакция.

Контрол на достьпа

Възможността за ограничаване на непозволения достъп до Вашия бизнес е само едно от предимствата на системата за контрол.

Независимо дали охраняваната площ има една или повече точки за достъп, системата за контрол може да се настрои в съответствие с нуждите на Вашия бизнес. Аватари секюрити предлага гъвкави решения за контрол на достъп до помещенията, използвайки аудио или видео домофонни системи, магнитни четци за карти и др.

Видеоохрана

Представете си, че е възможно да научите веднага за потенциално нарушение в офис помещенията, без да се налага да пътувате до там. Използвайки нови или вече инсталирани камери, нашите обучени специалисти могат да осъществят видео наблюдение от мониторинг центъра и да установят причината за алармата, спестявайки Ви ненужно безпокойство и разходи.

Предимства:

 • Критични визуални данни, особено важни при опасни за живота ситуации, когато използването
  на традиционната охранителна система може да отнеме по-дълго време за реакция
 • Ефективност на разходите
 • Бърза реакция
 • Намаляване на фалшивите алармени сигнали
 • Пълна отчетност и записване

Противопожарна безопасност

Нашите специално обучени служители по противопожарна безопасност извършват контрол на оборудването, обходи и наблюдение на противопожарните аларми.

Противопожарната превенция е критично важна за безпроблемната работа на бизнеса и организациите. Нашата компания предлага цялостни решения за противопожарна безопасност, предоставени от специално обучени специалисти.

Тези услуги могат да включват

 • проверка на противопожарното оборудване за съответствие с нормативните уредби,
 • обход на помещенията от гледна точка на превенция,
 • наблюдение на противопожарните алармени системи,
 • както и работа със служители по противопожарна безопасност.

Физическа охрана

Обектите на физическа охрана на фирма Аватари ООД са с висока степен на сигурност в резултат на провежданите мероприятия за отстраняване на причините и условията, благоприятстващи престъпни посегателства. Денонощно се поддържа връзка с Дежурния център на фирмата, Районните полицейски управления, Гражданска защита и Противопожарните служби с цел своевременно предотвратяване на вредни последици от кражби, пожари, природни бедствия и крупни аварии.

Охраната се извършва от охранители с униформено облекло, носещи отличителни знаци на фирма аватари оод и оборудвани с всички съвременни помощни средства за задържане и принуда на нарушителите като палки, белезници и др.

Всички охранители са обучени по специална програма и притежават отлична подготовка и квалификация за работа в екстремни ситуации. Те са преминали курсове по теоретична и стрелкова подготовка, както и задължителен тест за проверка на индивидуалните им качества.

Спрямо охранителната дейност на обектите на физическа охрана непрекъснато се прилагат разнообразни методи и форми на проверки и контрол от ръководни служители с богат професионален опит.

При наличие на видеонаблюдение фирма аватари ч/з собствен видеоцентър има възможност да подпомага и контролира работата на физ охрана.

Охрана на мероприятия

Компанията има издаден лиценз за осъществяване на охрана на масови мероприятия на територията на цялата страна.

Охраната на всяко събитие изисква специфичен подход, който да включва достатъчно ефективни мерки за сигурност. Тези мерки трябва да предвиждат справянето с всякаква възможна ситуация и същевременно да дават достатъчно свобода за провеждането на събитието.

Аватари бързо успя да навлезе в охраната на масови мероприятия именно с умението да съчетава професионализма и правилното отношение. Нашите услуги се ползват големи компании в България, а на събитията, поверени на Компанията за услуги за сигурност през последните няколко години, са присъствали над 70 000 зрители.

Консултантската дейност

Спокойствието и сигурността са от голямо значение при осигуряването на високо ниво на защита за нашите клиенти. Ние предлагаме консултантски услуги, които обхващат всички аспекти на охраната и сигурността като обектова охрана, физическа охрана, контрол на достъпа, CCTV и съоръжения за сигурност, за да развием и допълним системите за сигурност по индивидуален начин спрямо всеки клиент.

Консултантската дейност се извършва от нашите специалисти при изключително ниво на конфиденциалност. Опитът ни показва, че успехът при обслужването на корпоративни клиенти се дължи освен на комплекс от техники и умения, и на персонализиране на предлагания комплекс от услуги.

Одитът и оценката на решенията за сигурност изискват висока степен на внимание и преценяване на всеки детайл в специфичните ситуации, а анализът на риска е ключов момент в работа на служителите в този сектор.

Карта