Денонощна пътна помощ Разград

 • Денонощна пътна помощ Разград

  Пътна помощ

  Ние работим седем дни в седмицата 24/7

 • Денонощна пътна помощ Разград

  Транспортни превози

  Бързина и професионализъм

 • Денонощна пътна помощ Разград

  0888 811 146

  Транспортни услуги за автомобили, микробуси

Денонощна пътна помощ Разград

Денонощна пътна помощ

Денонощна пътна помощ Разград 7200 и страната. Репатриране на автомобили, джипове, микробуси, каравани, бобкати, мини багери, мотокари. Изваждане от канавки и дерета, подаване на ток.

Превоз за автомобили, микробуси, джипове, каравани, лодки, мотори, строителна и селскостопанска техника.

Нашите предимства са:

 • Бързо пристигане
 • Ниски цени
 • Професионализъм
 • Пълно съдействие при осигуряването на пътна помощ

Пътна помощ Разград - Превози

Ще осигури за вас и вашият автомобил пълно съдействие по превоза на автомобила до избран от вас сервиз или ако няма такъв към доверен на нас автосервиз в Разград.

Сервизна дейност

Провека на автомобила за отстраняване на повредата на място, като някои дребни проблеми, смяна на гума, доставка на гориво и ако не може да бъде отстранена повредата по автомобила тогава се извършва репатрирането до сервиз.

Репатриране на автомобили

Превоза на Вашият автомобил ще бъде професионално изпълнен без никакви допълнителни щети по автомобила Ви. Репатрирането е най-важната част от услугата пътна помощ.

Изваждане на автомобили от канавки и дерете се извършва с помоща на лебедки, кранове и други повдигащи машини. Нашият професионализъм ви гарантира никакви допълнителни щети по автомобила ви при провеждането на тази процедура.

Транспортиране на автомобили

Ние извършваме транспортиране на автомобили, джипове, лодки и всякаква селскостопанска или строителна техника както в страната така и в чужбина.

Транспорта се извършва с необходимите превозни средства оборудвани с необходимата техника за извършването на оказване на пътна помощ.

И накрая защо да изберете нас и нашите услуги:

Защото ние знаем, че услугата пътна помощ Разград е не само да превозиш даден автомобил от едно място до друго, а и също да помогнем на човека изпаднал в тази беда.

Пътна помощ Разград цени

 • Ние предлагаме абсолютно коректно отношение към всеки един клиент, нашите цени са абсолютно адекватни и са според критериите на всеки един наш клиент.
 • Ние работим седем дни в седмицата, 24 часа от денонощието винаги ще бъдем до вас във всеки един момент.
 • Може да разчитате на нас по всяко време.

ГалерияТази фирма е регистрирана на следните места: