Benbow Bulgaria

Benbow Bulgaria

 Benbow Bulgaria

Онлайн магазин за автомобилни почистващи инструменти, автокозметика и автоаксесоари. Ние сме Официален представител на BenBow за България.

BenBow са специализирани в пневматични инструменти за почистване. Продуктовата гама е много широка. BenBow има продукти на достъпни цени, както и оборудване с най-високо качество, където няма компромис.

Официален представител на Професионална Автокозметика Clean Tech Company за България

CleanTech Company  Полска Компания  за висококачествена  химия и аксесоари за грижа за автомобила. Клиентът винаги получава продукти, които са създадени под строг контрол и основани на богатите познания на Основателите. Компанията CleanTech се състои от хора, пълни със страст и опит. Хората, за които приоритет е развитието, основано на използването на съвременни технологии в производствения процес. В резултат на това продуктите са отговор на очакванията и на най-взискателните клиенти. Всичко това означава, че CleanTech създава ефективна козметика за грижа за автомобила. Всички налични продукти са преминали тестове за качество и притежават необходимите сертификати 

Магазинът предлага пистолети за почистване и пране тип: торнадо.

Уеб магазина е собственост на БЕНБОУ ЕООД

Карта

Тази фирма е регистрирана на следните места: