Автофактор

  • Автофактор

    Автофактор

    В Автофактор имаме над 20 години опит в автобусния транспорт. Дълги години управляхваме автобусни линии в град Пловдив. В момента редица фирми ни се доверяват да превозваме ежедневно техните служители до работното им място.

Автофактор

Автофактор

Предлагаме транспорт на служители, работници, ученици до и от работното/учебното място. Ние можем да изчислим, да ви дадем съвет, да ви помогнем в избора на дестинация, без да губим вашето време, усилия и концентрация.

Ще ви препоръчаме и подходящи транспортни средства за достигане на вашата крайна цел.

Знаем и сме наясно че е от изключителна важност навременното пристигане на служителите ви. Затова ви гарантираме точност и коректност в поетия от нас ангажимент.

Благодарение на нашия богат и дългогодишен опит в сферата на пътническия транспорт ви гарантираме гъвкавост и висококачествено професионално обслужване, съобразено с вашите нужди и изисквания. Ако имате нужда от туристически или бизнес пътувания може изцяло да разчитатe, че пътуването ви с нас ще бъде удобно, комфортно и забавно. Поддържаме наличния си автомобилен парк в перфектно състояние. В нашата практика сме превозвали и превозваме служители на едни от най-големите фирми в Пловдив и областта.

Карта