Опънати тавани Bach ( Visit Website )

Опънати тавани Bach Опънати тавани Bach Опънати тавани София
Опънати тавани Bach

Опънатите тавани са съвременна строителна технология! Направени са от еластичен поливинилхлорид, който се опъва върху крепежни профили...

Презентация

Опънати тавани Bach Опънати тавани Bach Опънати тавани Bach Опънати тавани Bach Опънати тавани Bach

Опънати тавани Bach

Опънати тавани Bach

Опънати тавани BachОпънатите тавани са съвременна строителна технология! Направени са от еластичен поливинилхлорид, който се опъва върху крепежни профили.

 

Те могат да се използват както за таван така и за декоративна стена. Голямото разнообразие от цветове ви дава широк простор за оригинални решения.

 

Това е един удобен и надежден начин за стилно завършване на вашият таван.

 

Цени

Цени

Цената за всеки един таван или стена е идивидуална и за да бъде изготвена тя са необходими:

Цени

  • типа на платното което сте избрали /транслусцент,мат,металик, сатен, гланц или др.
  • ще има ли изображение на платното
  • точния размер на помещемието /за да бъдат изчислени количеството профили квадратурата на платното/
  • типа на осветителните тела и техният брой / 1бр. на помещение включен в цената/

 

За допълнителни въпроси и консултация, моля свържете се с нас!

 

Монтаж

Монтаж

Обикновено опънатият таван се поставя в последния стадий от довършителните работи. Работата отнема няколко часа в зависимост от площта и сложността на помещението. Извършва се от няколко човека, няма опасност от изцапване и в повечето случаи не се налага дори преместване на мебелите. Технологията на поставяне е така наречения харпунен способ.При него се вземат точни размери на помещението и се прави чертеж на конфигурацията на опънатия таван, която може да е с различна степен на сложност.

 

Чертежът се изпраща в нашата фабрика, където по него се изготвя платното на тавана или стената. По периметъра на помещението, на желаната височина, се поставя крепежно-декоративен профил изработен от алуминиева сплав с мед и други добавки. По периметъра на платното се споява кант от по-твърдо PVC. Напречното му сечение има форма на харпун.

 

МонтажТази специфична форма на обкантващия профил служи за закрепяне на платното към профила. Размерите на платното трябва да са със 7% по-малки от разстоянията между стените. Преди монтажа навитото на руло винилно платно се нагрява постепенно до температура 70°С с пистолет със струя топъл въздух. Единият ъгъл на платното чрез куката се фиксира за крепежния профил.Нагрява се до 70°С в противоположния по диагонал участък на платното. Размекнатото платно се разпъва и се закрепя в противоположния ъгъл.

 

Същата процедура се извършва и по другия диагонал, а след това и по периферията. На местата от основния таван, където ще бъдат поставени елементите на осветлението, се монтират специални стойки. Чрез тях се закрепят осветителните тела, вентилационни решетки, вътрешни тела на климатични сплитсистеми и датчици за дим и др.Те се извеждат на нивото на опънатия таван, а техните отвори се правят след като тавана е вече опънат. Така с охлаждане до стайна температура се получава една идеално гладка и равна повърхност.

 

Опънати тавани София

Опънати тавани Bach Опънати тавани Bach Опънати тавани Bach
     
Опънати тавани Bach Опънати тавани Bach Опънати тавани Bach
     
Опънати тавани Bach Опънати тавани Bach Опънати тавани Bach
     
Опънати тавани Bach Опънати тавани Bach Опънати тавани Bach
     
Опънати тавани Опънати тавани Bach Опънати тавани Bach
     

 

Карта

 

Карта

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Опънати тавани Bach - София

Опънати тавани Bach - София

0899 968 143 / 0876 590 520

София, ул. Д. Хаджикоцев 102 Б

Опънати тавани Bach

Опънати тавани Bach