Балетна школа Pirouette

  • Балетна школа Pirouette

    Балетна школа Pirouette

    Основна цел на балетно студио Pirouette е да открива и развива таланта на децата в сферата на класическия балет, давайки им професионално образование и подготовка

Балетна школа Pirouette

Балетна школа Pirouette

Балетно студио „Pirouette” е основано през 2018г от Ася Енева – балерина в Софийската национална опера и балет и ученичка на прима балерината Красимира Колдамова.

Ася Енева е дългогодишен преподавател по класически балет, дипломиран педагог по руската методика „Ваганова“. Преподавала е в различни балетни школи в Италия и Великобритания.

Основна цел на балетно студио „Pirouette” е да открива и развива таланта на децата в сферата на класическия балет, давайки им професионално образование и подготовка за кандидатстване в „Националното училище за танцово изкуство.“ Балетната школа е със статут на полупрофесионално балетно училище, което работи както с любители и деца, които тепърва откриват балета, така и с по-напреднали балерини. Освен уроци по класически балет, децата в студиото придобиват познания и умения в областта на характерния танц, история на балета и класическата музика.

Ученичките в студиото имат по минимум две представления на сцена всяка година, както и участия в международни и национални конкурси, от които са печелили редица награди.

Наш стремеж е да възпитаме у децата дисциплина, любов към изкуството и усет за естетика – качества, които остават във всяко дете, без значение дали ще продължи да се занимава професионално с класически балет.

Балетна школа Pirouette

Разписание

студиото работим с деца от 4 до 13 годишна възраст, разделени в следните групи:

Вторник и четвъртък:

  • от 17:30 до 18:30ч – класически балет за деца от 4 до 6г
  • от 18:30 до 19:30ч – класически балет за деца от 7 до 9г
  • от 19:30 до 20:30ч – класически балет за деца от 10 до 13г

Сряда:

  • от 19 до 20ч – уроци по палцова техника

Балетни школи  София

Карта