Пиано бар Poison ( Visit Website )

Пиано бар Poison

Всеки посетител бива посрещнат и изпратен като приятел. Ако сте почитател на живата музика, добрите изпълнения и качествените напитки това е мястото за вас...

Презентация

Пиано бар Poison

Пиано бар Poison се намира в центъра на София, на улица Аксаков 11А. Барът е създаден от артисти и музиканти, които държат на доброто прекарване на гостите си.

Всеки посетител бива посрещнат и изпратен като приятел. Ако сте почитател на живата музика, добрите изпълнения и качествените напитки това е мястото за вас.

 

Клубът предлага и суши, което се прави на място, както и вкусни хапки, плодови салати и сухи мезета.

Дизайнът на пиано барът е уникален – има музикални инструменти по стените, сухи барове които менят цветовете си всеки 20 секунди, голям роял, подходящо осветление и много пространство за танци и веселие.

Тук ще прекарате една прекрасна вечер с любимия човек, със своите приятели или колеги. В пиано бар Poison се организират тиймбилдинги, рожден ден, частни партита, семейни тържества и събития. Фотографирането на празника Ви винаги е безплатно!

Пиано бар Poison разполага със 150 места. Има щъркелови маси и удобна мека мебел за комфорт и релакс.

Най-добрите музиканти и артисти ще ви забавляват с жива музика, а в някои дни от седмицата на гости са ни популярни караоке водeщи. Всеки Петък и Събота ни гостува Катина с нейната група D’arts.

 

Клубър работи от 22:00 до 05:00ч.

 

Очакваме Ви !

 

Галерия

     
     
     
     

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Пиано бар Poison - гр.София

Пиано бар Poison - гр.София

0877 764 766

N/A
Барове

София, Център, ул.Аксаков 11A