Бакс трейд ЕООД

 

Бакс трейд ЕООД

Бакс трейд ЕООД е основана 1995г. В момента Бaкс трейд ЕООД предлага цялата гама оригинални и алтернативни резервни части за бусове и камиони IVECO, ASTRA, както и за леки и лекотоварни FIAT, Lancia, Alfa Romeo, Inoccenti. Предлагаме части и за Mercedes, R.V.I., DAF, Scania, Volvo, Peugeot, Citroen. Предлагаме широка гама резервни части за комбайни и трактори NewHolland, както и за двигатели Cummins, Deutz, VOLVO Constructions по заявка.

Бакс трейд ЕООД разполагаме със склад с налични части.

Предлагме и ускорена доставка до 1 ден до София и 2 дни до всяка една точка в страната.

Работим и с доставка с наложен платеж из страната.

Предлагаме доставка от богата гама от цели необорудвани двигатели - включително и EURO4/EURO5 за Iveco, FIAT и др., както и агрегати за тях - глави, блокове, колянови/разпределителни валове, картери и части за тях – лагери, бутала, ризи, маховици, клапани, кобилици. Разполагаме с богата гама съеденители, турбини и дюзо-помпи, части по окачване, лагери, електроника, крушки, чистачки и много други групи части.

Работим с оригинални резервни части на IVECO, FIAT, ASTRA, Mercedes, R.V.I. както и фирми като VALEO, AP Borg&Beck, BEHR, LeMa, MecDiesel, Tecnocar, Tecneco, Dayco, Kolbenschmidt, Goetze, Glyco, Bosch, Wabco, Bendix, Knorr&Bremse, FAG, SKF, KOYO, EMMERE, ERREVI, Covind, FRAP, Dinex и много други; За резервни части може да се попълни форма за заявка и на сайта ни, като веднага отговаряме. Може да се използува и Skype канал, чрез който ежедневно отговаряме на десетки наши регистрирани клиенти.

Предлагаме цялата гама масла, течности и антифризи на FL Selenia - част от групата Petronas. Марките са добре известни на нашия пазар :

 • Selenia - гама моторни масла за леки автомобили, като се използуват на първо вграждане в FIAT , Lancia, Alfa Romeo, Ferrari, Mazeratti, VW и други марки.
 • Urania - гама моторни масла за леки и тежки камиони и друга техника , като се използват на първо вграждане за IVECO , ASTRA , FIAT-Hitachi и др.
 • Tutela - гама масла за редуктори, скоростни кутии, диференциали, серво рейки и др.
 • Ambra - гама масла за трактори, като се използува на първо вграждане за NewHolland CASE
 • Arbor -гама масла с универсално приложение на всички видове трактори и комбайни.
 • антифризи, спирачна течност, греси за лагери, карета, водоустойчиви (за кардани), масла и течности за скутери мотопеди и мотори.

Част от цялата продуктова гама са описани на сайта ни www.baxcar.com/masla

Разполагаме със собствен сервиз във Варна за ремонт на леки автомобили и бусове. Извършваме ремонти на двигател, ходова част, ел.система и др. • Бакс трейд ЕООД

  Бакс трейд ЕООД

  В момента Бaкс трейд ЕООД предлага цялата гама оригинални и алтернативни резервни части за бусове и камиони IVECO, ASTRA, както и за леки и лекотоварни FIAT, Lancia, Alfa Romeo, Inoccenti...