Гримьор Бени Янакиева ( Visit Website )

Гримьор Бени Янакиева

Всеки има свое определение за гримирането. За едни е необходимост, за други- каприз, а за мен е изкуство, чрез което женската индивидуалност може да бъде подчертана...

Презентация

Гримьор Бени Янакиева

Всеки има свое определение за гримирането. За едни е необходимост, за други- каприз, а за мен е изкуство, чрез което женската индивидуалност може да бъде подчертана.

 

Казвам се Бени Янакиева от гр.София.С професионален грим се занимавам от 2009г. През 2012г. заедно с моят колега Жоро Десков-стилист отворихме студио FAME. Преподавам курсове по професионален грим. Работя с професионални фотографи, модни агенции, имам участия в конкурси за красота и други мероприятия в сферата на модния бизнес, както и в музикални компании за телевизионни клипове.

 

Ако имате нужда от гримьор за вашата сватба, абитуриентски бал, фотосесия или някакъв друг повод, или ако желаете да се обучите в сферата на професионалния грим ще се радвам да работим заедно.

  • Курс по грим основно ниво - 300лв
  • Курс по грим второ /мастер ниво/ - 500лв
  • Пълен курс по грим 750лв

 

Образователните и професионалните материали са включени в цената на курса. По време на практическата част на курса се използват единствено професионални грим материали.След приключване на курса се провежда изпит, а на успешно завършилите се издава сертификат.

 

Повече за курсовете по грим и работата ми можете да научите от фейсбук страницата ми:

 

Галерия

     
     
     
     

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Гримьор Бени Янакиева - гр.София

Гримьор Бени Янакиева - гр.София

0884 210 002

N/A
Козметични услуги

София, Лозенец, ул.Голо Бърдо 17

Гримьор Бени Янакиева