Берна Мода

  • Берна Мода

    Берна Мода

    е български производител на вечерни дамски екстравагантни тоалети - като абитуриентски рокли, официални рокли и булчински рокли, които притежават неповторим дизайнерски почерк!

 

Сватбени рокли Асеновград

BERNA MODA е български производител на вечерни дамски екстравагантни тоалети - като абитуриентски рокли, официални рокли и булчински рокли, които притежават неповторим дизайнерски почерк!

Красивата рокля може да изглежда прелестно на закачалката, но това нищо не означава. Ние държим да подчертаем индивидуалността, елегантността и красотата на дамите облечени в нашите модели.

Нашата мисия е да създаваме неповторими модели с високо качество и с отличен дизайн.

Дизайна на роклите подчертават женствеността и привличат вниманието на именно тези черти, които правят жената в истински съблазнителна.

Работим усилено и с много любов, за да удовлетворим желанията на клиентите.

BERNA MODA се намира на бул. България №28, гр. Асеновград. При нас можете да намерите широка гама от висококачествени вечерни рокли, сватбени рокли, официални рокли, абитуриентски рокли и шаферски рокли. Можете да разгледате и премерите сред моделите в наличност, да комбинирате модели, да дадете глас на въображението си и заедно да осъществим Вашата мечта за уникална рокля.

Намерете и преоткрийте себе си!