SunShine

 • SunShine

  SunShine

  Ние предлагаме индивидуални грижи за деца от 4 до 10 годишна възраст, съчетани със занимания, развиващи въображението и творческите заложби в малки групи от 3 до 5 деца.

SunShine

SunShine

Детска Арт и Езикова работилничка "SunShine" е място за забавления, творения и нови знания! Място където се ражда спокойствието, от което има нужда всеки родител, когато детето му не е с него!

Ние предлагаме индивидуални грижи за деца от 4 до 10 годишна възраст, съчетани със занимания, развиващи въображението и творческите заложби в малки групи от 3 до 5 деца.

  Заниманията, които предлагаме са следните:

 • Арт работилничка (приложно изкуство, рисуване, моделиране ) съчетана по желание с развитието на речевите умения по английски език
 • Образователни и развлекателни игри
 • Физическа активност с музикалния забавления
 • Разходки навън до градския парк, близките галерии и музеи в слънчеви дни, с предварително позволение от родителя
 • Помощ в подготвяне на домашна работа
 • Индивидуални или в малки групи уроци по руски и английски език *
 • Усъвършенстване на уменията по български  език за деца, обучавани в чужди образователни системи *

*(с допълнително записване )

Почасовата ни работилничка "SunShine" се намира в центъра на гр. Пловдив, на удобно и леснодостъпно място на бул. "Цар Борис Обединител", с преминаващи 12 автобусни линии, в непосредствена близост до главната улица на града .

Помещението ни е обзаведено свежо, стилно и практично, за да се създаде уютна, интересна и весела обстановка за всеки вид дейност, с която децата искат да се захванем. В нашата работилничка приветстваме чистотата и всички ходим по пантофки, за да се чувстваме удобно и уютно, като у дома си.

Ако желаете детето ви да се обучава, забавлявайки се и да открива нови приятелства, доверете се на професионалисти с широк спектър на квалификации и професионален опит в България и зад граница, съчетаващи иновативни практики с класически методи.

Бъдете сигурни, при нас детето ви ще е винаги усмихнато и щастливо,а вие- спокойни и доволни! :)

Заниманията се провеждат само с предварителни записвания.