БГ СВЕТЛИНА

  • БГ СВЕТЛИНА

    БГ СВЕТЛИНА

Видове абажури за настолни лампи

  1. Класически: Те биват правоъгълни или кръгли с обикновен класически дизайн, като имат предимно декоративна функция
  2. Скулптурни: Те са предназначени за интериорно обзавеждане, направени предимно от метал, дърво или камък
  3. Директни: Те служат за точково, фокусирано насочено осветление
  4. Светлинни: Те са с предназначение за осветяване, използват се в кабинети или офиси като тяхната задача е да придават максимално светлина в помещенията

Най-подходящото място в стаята

Най-подходящото място в стаята за настолна лампа с абажур е дескриптора или бюрото. Ако бюрото е за работа или четене, най-добре е да бъде на място, където да придава най-добре светлината. Също така могат да бъдат поставяне на места където е нужна декорация или допълнителна светлина.

БГ СВЕТЛИНА

Онлайн магазин BGSVETLINA.COM вече над пет успешни години е един от водещите магазини за осветителни тела за дома, офиса и градината. При нас ще намерите подходящо осветление в различни интериорни стилове: класически, модерен, авангарден, дизайнерски и др. Според вида монтаж, може да избирате между полилеи, плафони, аплици, настолни лампи и лампиони. В зависимост от мястото на монтиране интериорни осветителни тела (за всекидневната, спалнята, кухнята, коридора, детската стая, банята, кабинета или офиса) и екстериорни (за балкона, терасата, гаража или градината).

Предлагаме богат избор от кристални полилеи с изчистен дизайн, придаващи изискан и луксозен вид на помещенията. Също така на нашия сайт можете да намерите светодиодни (LED) осветителни тела. Широката гама от продукти ще Ви позволи да бъдете творец на собственото си жилище, което да превърнете в уютен дом, светло място за семейни събирания или срещи с приятели, място, което ще има свой уникален стил и елегантност.

При нас лесно и удобно може да поръчате осветителни тела от всяко населено място в страната през своя компютър или мобилно устройство, което Ви спестява губенето на време в обикаляне и търсене. Подхождаме с индивидуално отношение към всеки клиент и се стараем да удовлетворим дори и най-високите изисквания.  Асортиментът се допълва постоянно с нови продукти във всеки от разделите.

Освен осветление в раздел АКСЕСОАРИ може да откриете отоплително фолио за предпазване на огледала в бани от образуване на конденз по повърхността им. Отлична и безопасна защита от запотяване на огледалото. Продуктът работи с ниски температури, защитавайки огледалото от повреда и прегряване. Благодарение на самозалепващата се повърхност от едната страна на фолиото, то с лекота се залепва за задната част на огледалото, което прави монтажът изключително бърз и лесен.

Очакваме Ви!

Полезно:

Стъклени абажури - Идеи за декорация на дома Ви

Абажури за спалня - модерно и комфортно осветление

Модели