Билка - Метални керемиди

  • Билка - Метални керемиди

    Билка

 

Билка Метални керемиди

BILKA е 100% румънска компания, специализирана в производството и развитието на пълни покривни системи (метална цигла, дъждовна система и аксесоари) за жилищни и индустриални конструкции. BILKA е номер 1 в класацията на румънските производител на покриви, регистрирайки рекорден брой продажби година след година. За 13 години дейност BILKA е покрила над 337.000 къщи.

Фабриката BILKA се намира в Брашов и е създадена през 2007. Понастоящем, производствените хали и складове покриват площ от над 140.000 кв.м. Производствените линии са изцяло автоматизирани, като се позовават на най-новите технологии, съществуващи на световно ниво.

Производителността на BILKA се дължи на отделеното внимание при развитието на услугите и продуктите, както и на факта, че персоналът и автоматизираната система работят в синхрон, за да непрекъснато и постоянно гарантиране на качествени продукти.

Производство

То е ориентирано спрямо функциите на поръчките, затова дължината на панелите се изработва според нуждите на клиета, така че загубите на материал да са минимални.

BILKA осигурява безплатно работните чертежи, въз основа на скиците и проектите, изпратени от клиента, помощ при избора на най-подходящия модел покрив или огъната ламарина, при избора на елементите за шпакловане, разрешаването на детайлите и при някои необходими промени.

Гаранция

Качеството на крайния продукт зависи на първо място от материалите, използвани за направата му, така че трябва да бъде отдадено максимално внимание при избора на тези материали. За покривни системи и гофрирани листове с полиестерна тъкан, произведени от BILKA, се предоставя гаранция от 10 до 30 години за цветни и корозионни характеристики. Този период се гарантира и от комбинации от производители на суровини за производство.