Биоравновесие ЕООД

  • Биоравновесие ЕООД

    Биоравновесие ЕООД

 

Дезинфекция, дезинсекция и дератизация

Абонаментно обслужване.     

Ако имате бизнес, който предполага голям стокооборот, работа с храни или просто е от силно обществено значение, вероятно сте запознати със задължителния характер на нуждата от регулярни профилактични обработки против насекоми, гризачи. Бихме могли да Ви изготвим договор за абонаментно извършване на услуги, съобразен с българското законодателство и конкретните Ви нужди, за да гарантирате качество и чистота на продукта си и така заедно да пазим общественото здраве.

Поръчка на еднократна обработка.     

Единичната обработка е подходяща за случаите, когато в дома ни се появят хлебарки или друг вид неприятел, с които никога до сега не сме имали проблем. Често се случва да си закупим електроуред или друг вид стока и без да подозираме в него или в неговата опаковка да има яйца на хлебарки и така докато се усетим те вече са започнали да изграждат своето гнездо. В тези случаи еднократно посещение на наш екип е напълно достатъчно, за да се отървете от тези неприятели.

Как работим ние     

Борбата с вредни насекоми и гризачи е постоянен процес, който изисква координирани действия и превантивно мислене. Именно за това се стараем да сме в крак с най – добрите методи и средства за постигане на оптимални резултати, при минимален риск за човека и околната среда.

Фирма за борба с вредители Варна

Независимо дали Вие имате голямо производствено предприятие или просто нашествие в дома си, ние можем да ви помогнем да се отървете от всяка напаст!    

В днешно време истината е, че никой не е защитен от вредните насекоми и гризачи. Колкото и усилия полагаме да поддържаме добра хигиена и добре изграден дом, те рано или късно намират начин да достигнат до нас. Големият стокооборот между различни държави от целия свят, както и непрестанно променящия се климат са едни от причините все по – често да ставаме жертва на различни битови неприятели. 

Точно заради това се стремим да бъдем максимално гъвкави в ДДД услугите, които предлагаме. В зависимост от времето, с което разполагате ние сме насреща 24 часа 7 дена в седмицата. На третиране подлежат апартаменти, жилищни сгради, училища, детски градини, производствени предприятия, складове, тревни площи и т.н. Опциите са безкрайни и всяка от тях със своите специфики, за това не се колебайте де се свържете с нас и да получите индивидуална оферта за ДДД услуги, удовлетворяваща Вашите конкретни нужди.