Бода Стил ООД ( Visit Website )

Бода Стил ООД

Бода Стил функционира от 2002 г. и през последните години успя да се утвърди като една от водещите шивашки фирми в региона...


Презентация

Бода Стил ООД

Бода Стил функционира от 2002 г. и през последните години успя да се утвърди като една от водещите шивашки фирми в региона. Произвежда главно връхни облекла: якета за всички сезони-за спорт и свободно време и по-слабо поли и рокли.Работи за известните в Западна Европа фирми: Ла Коста и Монклер (Франция), за Хакет (Англия)-носител на запазената кралска марка, както и за италианските Гауди и Луиджо, като последната е специализирана в младежката мода.

 

Става въпрос за висок клас облекла  с много големи изисквания за качество и с високо ценово ниво, които продължават да се ценят  и търсят в ЕС, уточнява управителката  на фирмата инж. Даниела Симова.Това е една от причините Бода Стил, да просперира въпреки кризата, обхванала последните месеци Европа и света.В предприятието работят над 100 човека, няма спад в производството, дори има завишение на поръчките-фирмата е ангажирана плътно поне 6 месеца напред.

 

До голяма степен утвърждаването на Бода Стил като партньор на тези елитни марки се дължи на доброто качество на произвежданите облекла, и не на последно място на коректността и точността, които са запазена марка на дупнишката шивашка фирма. Качественото изпълнение на този тип облекла изисква отлична квалификация на персонала. А такава шивачките от Бода Стил несъмнено притежават. Това вероятно се дължи на добрия микроклимат, на доброто заплащане, а и на умелата социална политика, която ръководството на шивашкото предприятие води.

 

Създадени са много добри условия за работа и отдих, както и отлична организация на производството, затова тук текучество няма. Което е добра предпоставка за повишаване квалификацията на персонала, за сработване в екип и даване на качествена продукция. Като бонус ръководството редовно организира екскурзии до Гърция, до българското Черноморие, на планина, което допълнително зарежда работещите в Бода Стил с настроение и хъс за работа, а това са също важни условия за просперитета на предприятието.

 

Галерия

     
     
     

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Бода Стил ООД - Дупница

Бода Стил ООД - Дупница

0878 356 000 / 0898 610 710

N/A
Връхни облекла

Дупница, ул. Никола Малашевски 5

Бода Стил ООД