ANNEMARIE BÖRLIND

  • ANNEMARIE BÖRLIND

    ANNEMARIE BÖRLIND

    Немската козметична компания Annemarie Börlind е приела и спазва този принцип вече над 60 години, създавайки най-пречистаната, кожно-поносима козметика,

ANNEMARIE BÖRLIND

ANNEMARIE BÖRLIND

Брандът, който се гради на традициите и вярата в природата

Ако не мога да го ям, аз няма да го поставя върху лицето си - крилатото изказване на Annemarie Lindner (основател на компанията Börlind GmbH, през далечната 1947 година) се превърна в мото на всички еко привърженици.

Немската козметична компания Annemarie Börlind е приела и спазва този принцип вече над 60 години, създавайки най-пречистаната, кожно-поносима козметика, използвайки само органични съставки. Продуктите са внимателно формулирани за всеки тип кожа и проблем, с букет от натурални съставки, несъдържащи животински екстракти, петролни деривати или силикони.

Нашият научноизследователски екип е в постоянно търсене на нови натурални био съставки от всички краища на света, които освен да се грижат за кожата и да я съхраняват красива за дълго. Използваните методи и технологии, за производството на нашите продукти са най-модерните, като ние непрекъснато ги усъвършенстваме за да отговарят на най-високите козметични стандарти. Този подход се потвърждава от дългият списък награди, които сме спечелили.

Според философията на ANNEMARIE BÖRLIND съобразяването със законите на природата е задължителна предпоставка за постигането не само на духовна хармония, но и на перфектен външен вид. Именно заради това, ние използваме само висококачествени суровини: ценни, студенопресовани растителни масла, етерични масла, чисти билкови екстракти, активни морски съставки, хидратиращи елементи, витамини и други полезни и благотворни съставки.

Растителните вещества са от екологично чисти култури, контролирани с най-строгите качествени стандарти. Освен това не използваме животински екстракти или нефтени продукти /парафин/. Други важни за нас критерии са отхвърляне на тестването върху животни и геннотехнологично изменените суровини.

Трайността на самите козметични продукти се дължи само на ензими от естествен произход. Те не съдържат синтетични консерванти, които биха могли да попречат на естествените функции. Ефективността и кожната поносимост на всички наши продукти е дерматологично тествана.

Нашите изисквания, отговорности и принципи за качество са сертифицирани от Eco Control и.

Ние никога няма да занижим нашите стандарти, в стремежа си непрекъснато да оправдаваме доверието на клиентите към нас!

Карта