Тавани Бонита ( Visit Website )

Опънати тавани Варна Тавани Бонита Тавани Бонита
Тавани Бонита

Палома КОМ ЕООД е фирма от 1994 г. като от 1998 г. активно предлага опънати тавани. Специалистите ни са с огромен опит и са сертифицирани във Франция, като едно от средствата за постигане на добро качество и добро име...

Презентация

Тавани Бонита Тавани Бонита Тавани Бонита Тавани Бонита Тавани Бонита

Тавани Бонита

Тавани Бонита

Палома КОМ ЕООД е фирма от 1994 г. като от 1998 г. активно предлага опънати тавани. Специалистите ни са с огромен опит и са сертифицирани във Франция, като едно от средствата за постигане на добро качество и добро име.

 

Разполагаме с материална база позволяваща ни обслужването на клиенти от цялата страна, като държим на склад всички необходими материали.

 

Сроковете за изработка са минимални с оглед на необходимото технологично време за оглед, консултация, доставка и монтаж.

 

С цел разширяване на предлаганата гама продукти свързани с дейността ни от 2008 година, фирмата ни предлага също така и Опънати тавани DPS (Полша).

 

Тавани Бонита

Предимства

По-важните предимства на опънати тавани Bonita:

 • Опънатия таван Bonita не променя цвета си с течение на времето.
 • Скрива всички дефекти, комуникации и недостатъци на основния таван или стена.
 • Бърза и качествена изработка /срок от 1 ден/.
 • По своята практичност, естетичност и хигиеничност опънатите тавани Bonita превъзхождат всички останали.
 • Гаранционен срок – 10 години.
 • Не провисват в течение на гаранционния срок.
 • Не се пропиват с миризма.
 • Богата гама от цветове и текстури.
 • С тяхна помощ могат да се създадат перфектни повърхности.
 • Oсигурява риск от теч над вас – надеждна хидроизолация, при наводнение задържа до 100 л. вода на кв.м.
 • Не поддържат горенето.
 • Опънатите тавани Bonita се поставят без строителни отпадъци и прах за няколко часа, даже без да се преместват мебелите.
 • Монтажът се извършва без образуване на строителни отпадъци.
 • Могат да се поставят на места с повишени хигиенни изисквания.
 • Екологични – никакви вредни емисии, алергени, нямат миризма.
 • Опънатият таван Bonita позволява да се снижи при необходимост височината на помещението.
 • При нужда опънатия таван Bonita може частично да се демонтира.
 • Дава широки дизайнерски възможности: цвят, осветление, нанасяне на изображения, декоративни елементи, създаване на много нива
 • и още много други.

Сравнение

Опънати тавани Bonita с боядисани тавани

Боядисването на тавана изисква извършване на цял ред подготвителни работи – изравняване на повърхността на тавана с мазилка и шпакловка. Извършването на подготвителните работи – освен доставката и внасянето в помещението на тежки материали – трябва да се извърши в предварително подготвено помещение със задължително изнасяне на мебелите.

 

Алтернативното решениеопънати тавани Bonita не изисква извършването на подготвителни работи и съответната загуба на времe за осигуряването на тази подготвителна работа. Технологията на монтаж на опънати тавани Bonita не носи след себе си неудобства.

 

Опънатите тавани Bonita по естествен начин скриват всички недостатъци и дефекти на основния таван: към тези недостатъци се отнасят пукнатините, неравностите, течовете, мръсотията.

 

За извършването на монтаж на опънат таван Bonita не се изисква изнасяне на мебелите. Освен това, структурата на материала, от който се изработва опънатия таван е такава, че в него лесно могат да се вградят всякакви осветителни тела, системи за узвучаване, сигнализация, вентилация и др. Опънатите тавани Bonita защитава помещението от течове и при наводнение задържа водата. За разлика от боядисаните тавани, опънатите тавани леко се мият с обикновени миещи средства.

Сравнение

Опънати тавани Bonita с таваните от гипскартон

Поставянето на гипскартон на тавана е мръсно и трудоемко действие, изискващо загуба на време и пълно освобождаване на помещението, чрез изнасяне на мебели. Таванът от гипскартон изисква ремонт след течове и наводнения.

 

Поставянето на опънат таван Bonita изисква много по-малко време от това, което е необходимо при монтажа на тавани от гипскартон.


След монтажа на опънат таван Bonita практически няма строителни отпадъци.

 

Тавани Бонита

Опънати тавани Варна

Опънати тавани Bonita се произвеждат на базата на специален немски PVC материал. Разкрояването им се прави в цеха ни, където отделните елементи се спояват.

 

Таван Bonita е много еластичен, не пропуска вода и е нечувствителен на конденз, не гори и не е токсичен. Монтажът е бърз, чист и безшумен.


Изпълнява се от наши специалисти преминали обучение. Възможно е да се демонтира или сменя във всеки един момент, когато го изискват нуждите, модата или желанието.

 

С опънати тавани Bonita лесно се прикриват недостатаците на строителството, стари тавани, стени, кабели, тръби и други подобни, които искате да не се виждат.

Технически характеристики

Част от по-важните характеристики, които са ценени от клиентите ни:

 • Нечуствителност към влага

  Bonita е идеален за помещения с висока влажност, като: басейни, бани и др. Предпазва железните конструкции от корозия.

 • Лесен за почистване

  Таваните Bonita имат дълъг живот. Материалът,от който се произвеждат е много здрав и надежден. Това позволява лесно почистване и поддържане.

 • Пожаробезопасен

  Bonita отговаря на всички европейски стандарти за пожаробезопастност. Не е токсичен, което позволява да се използва за болници и лаборатории, където тези изисквания са много строги

 • Подобрява акустиката

  Bonita действа затихващо на резонанса в помещенията и в комбинация със звукоизолиращи материали подобрява значително акустиката

 • Огледален ефект

  Опънатите тавани Bonita позволяват на вашите продукти да се виждат от всяка част на помещението и по този начин имате възможност да използвате целия му обем, да направите незабравимо представяне на вашите продукти и да създадете впечатляващ имидж на вашия бизнес.

Монтаж

Опънатият таван Bonita се изработва по размерите на тавана на помещението където ще бъде монтиран, като всяка поръчка се изпълнява индивидуално.


Монтажът на опънат таван Bonita се извършва от предварително обучени специалисти с помощта на специализирано оборудване.

 

Монтажът на опънатите тавани Bonita се извършва на два етапа:

 • По периметъра на помещението, на каквато и да е височина, се полагат алуминиеви или PVC профили. Минималното отстояние от тавана е 3 см.
 • Опънатият таван Bonita се загрява до необходимата температура за технологичния процес и се опъва на предварително положените конструкции до постигането на крайния ефект.

 

Монтажът на опънат таван Bonita в типична стая или малък офис отнема приблизително от два до четири часа, в зависимост от сложността на извършваните работи. Геометрията на помещението определя сложността и необходимото време.

 

Монтажът на системите за осветление, вентилация и други се извършва на самоносещи конструкции в зависимост от параметрите на осветителните тела, вентилационните решетки или други вградени. Тези конструкции се монтират към основния таван. Технологията позволява да имате осветителни тела зад и вградени в опънатия таван.

 

Галерия

Тавани Бонита Тавани Бонита Тавани Бонита
     
Тавани Бонита Тавани Бонита Тавани Бонита
     
Тавани Бонита Тавани Бонита Тавани Бонита
     
Тавани Бонита Тавани Бонита Тавани Бонита
     
Тавани Бонита Тавани Бонита Тавани Бонита

 

Карта

 

Карта

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Тавани Бонита - Варна

Тавани Бонита - Варна

0895 454 934 / 0894 622 799

bonita.bg
Окачени тавани

Варна, ул.Анастасия Железкова 11

Тавани Бонита

Тавани Бонита