Жената скенер - Боряна Тотева

  • Жената скенер - Боряна Тотева

    Жената скенер - Боряна Тотева

    Перфектно ясновидство, владеене на силите на стихиите, умение да разваля абсолютно всички видове магии

Жената скенер - Боряна Тотева

Жената скенер - Боряна Тотева

СЛАВЯНСКИ МАГ и нумеролог Боряна ТОТЕВА, жена- легенда, чиито невероятни умения направо потресоха иначе недоверчивия Изток. В Дубай, един от най- богатите градове на света, специалистите по всички видове медицина са предостатъчно. И все пак, забулени до вежди милиардерски съпруги и облечени в шорти и потници европейски бизнесдами се редяха на опашка, само и само за да попаднат под феноменалното магическо въздействие на нашата българка, която, дори нарушаващо законите на физиката съвършено необяснимо влияе върху Съдбата, проблемите, ситуациите... Боряна се справя с тях.

Перфектно ясновидство, владеене на силите на стихиите, умение да разваля абсолютно всички видове магии...и всичко това се съчетава с невероятна доброта и състрадание, с обич към хората и отговорност за всички свои действия. Боряна Тотева би могла да остане в чужбина и да печели милиони, обаче, реши, че не може да остави без помощ съотечествениците си.

За Боряна са написани книги, снимани са филми, но това не я промени- тя е все така обичлива и жизнерадостна, безкрайно симпатична жена, винаги приветлива и винаги помагаща на хората. Тя не стои на едно място, непрекъснато обикаля България, защото смята, че във времето в което живеем, малко хора могат да си позволят да бият път чак до София, за да получат помощ. И където и да приема, хората винаги се редят на опашка.

И не е само защото цените при нея са напълно по силите на всеки средностатистически българин, а защото знаят - при СЛАВЯНСКИ МАГ Боряна Тотева, ученичка на звездан маг Елена Вакуленко, винаги могат да намерят спасение от всичките си беди и проблеми. Ако имате потребност от магическите й ритуали за възход и благоденствие, просперитет и любов - потърсете я.

На 6-тия Международен Конгрес на изявените лечители (26.08.2005) в Москва Боряна Тотева е наградена със Златен медал и диплом с рег.N: 062, връчени от проф.д-р Галпирин (доктор на медицинските и психологическите науки). Боряна прилага и вуду-ритуали и етруски метод на восъколеене.

Тази фирма е регистрирана на следните места: