Братя Чолакови ООД

  • Братя Чолакови ООД

    Братя Чолакови ООД

    Фирмата е с над 10 годишен опит в сферата на търговията със строителни материали (системи за сухо строителство, изолационни материали и др.) , а също материали и аксесоари за вътрешния дизайн

 

Строителни материали Гоце Делчев

Фирма Братя Чолакови ООД е с над 10 годишен опит в сферата на търговията със строителни материали (системи за сухо строителство, изолационни материали и др.) , а също материали и аксесоари за вътрешния дизайн и оформление (плочки, мебели и аксесоари за баня, ламиниран паркет, бои, тапети, ел. материали и осветителни тела, ВиК системи и много др.). 

Наша основна дейност е вносът и търговията с всички видове керамични плочки – гранитогрес, теракота, фаянс на реномирани фабрики от Турция, Испания и България. Ние сме официални представители за България на турската фабрика USAK Seramik.

Предлагаме богат асортимент и големи складови наличности, които лесно могат да задоволят и най-взискателните ни клиенти. Търговската площ на основния ни магазин е повече от 2000 кв.м, а складовата площ надхвърля 10 000 кв.м.
 

При нас ще направите правилния избор на най-добрите цени!