Студио Брилянтин

  • Студио Брилянтин

    Студио Брилянтин

    Студио Брилянтин се заминава с масажи и спа процедури от 12г. Екипа е от професионалисти в разни области. Предлагаме и лазерна епилация по иновативен подход SHR.

Студио Брилянтин

Студио Брилянтин

Студио Брилянтин се занимава с масажи и спа процедури от 12 г. Екипа е от професионалисти в тази област. Предлагаме и лазерна епилация по иновативен подход SHR.Това е най-иновативният и модерен подход за лазерно обезкосмяване, благодарение на който може да се радвате на прекрасна кожа! Тази технология има много предимства спрямо по-старите методи за лазерна и фотоепилация. Тя е безболезнена, дълготрайна, безопасна и може да се прилага ПРЕЗ ЦЯЛАТА ГОДИНА.

Без значение дали имате тен, по-светла или по -тъмна кожа, Салона разполага с индивидуална сауна и джакузи.

Студио Брилянтин

SHR епилацията е най-иновативният и модерен подход за лазерно обезкосмяване

Лазерът използва меланина като проводник на енергията, за да достигне и унищожи космените фоликули. При SHR методът това става по-бавно, но е също толкова ефективен за трайно обезкосмяване. Много пациенти предпочитат SHR заради комфорта по време на процедурата и заради гарантирания резултат дори при много тъмна кожа и косми. Технологията позволява да се работи дори през лятото и върху кожа с тен.

Сега вече няма нужда да се притеснявате дали сте специален фототип, с руси косъмчета, с тъмна или светла кожа – ние имаме специално решение за всеки пациент!

Предлагаме 50%отстъпка от тези цени .За достигане на пълна гладкост са необходими 6-7   процедури.При заплащане на три получавате три безплатни.При епилация на цяло тяло  подаряваме масаж.

Галерия