Онлайн магазин Broscolors ( Visit Website )

Онлайн магазин Broscolors

БРОСКОЛОРС ЕООД гр. Пловдив е фирма занимаваща се с производство и търговия на уникални ръчно изработени бижута. Всяко изделие е изработено ръчно и е с характерен замисъл, което го прави неповторимо и уникално...

Презентация

Онлайн магазин Broscolors

Бросколорс ЕООД гр. Пловдив е фирма занимаваща се с производство и търговия на уникални ръчно изработени бижута. Всяко изделие е изработено ръчно и е с характерен замисъл, което го прави неповторимо и уникално. Бижутата се отличават с разнообразие от модели в различни форми и цветове. Колекцията е съставена основно от обеци на винт, висящи обеци, колиета и пръстени, предложени в комплекти или самостоятелно. Особено познати са обеците на винт, които са запазените изделия на фирмата, отличаващи се с изключителния си блясък и наситеност на цветовете. Бижутата са с елегантен дизайн на формата, и с разнообразни цветови съчетания . Те са за хора, желаещи да се откроят с различно излъчване с акцент на собствен стил и вкус.

 

Материалите, които се използват при направата на изделията са специален вид глина, метални елементи, бои, лак и др.Металните елементи на бижутата, се използват масово в бижутерията и не предизвикват проблеми на кожата. Боите и лаковото покритие са много качествени и цветовете остават свежи и непроменими във времето.

 

Ние приемаме също индивидуални идеи за изработка на бижута по предпочитание на клиента. Възможни са комбинации между различни модели за направата на комплект по собствено желание. За целта Вие трябва да изберете един от посочените начини за връзка с Нас за уточняване особеностите на поръчката и изпълнението и.

 

Бижутата се доставят с оригинални опаковки, като има и луксозни кутии за подарък, по желание на клиента.

 

В Бросколорс държим на качеството на изделията, които предлагаме на клиентите си и се стремим да го подобряваме постоянно. Ще се уверите, че бижутата са напълно достъпни за Вас. Поръчайте, и вижте как предлаганото от Бросколорс, ще надмине очакванията Ви.

 

Поръчка на бижутата

За да направите поръчка, трябва да сте регистриран потребител, като за целта попълвате формуляр, където въвеждате адреса, който е нужен за доставката, Вашето име и фамилия, e-mail, телефон(и) за връзка както и парола. След успешна регистрация, при всяка отделна поръчка можете да променяте телефона за контакт и адрес за доставка. При завършване на Вашата поръчка имате възможност да прегледате продуктите които сте избрали както и информацията за доставка и връзка с Вас – и при нужда да направите корекции.

 

При нужда от премахване на продукт от списъка се избира опцията изтрий.

 

Ако желаете промяна на количеството от един продукт, можете да го промените с въвеждането на желания брой в полето количество като след това кликвате на бутон обнови.

 

Ако желаете да изберете определен артикул(пръстен, обеци, гривна и др.) от даден комплект можете да посочите на нашия e-mail кое точно бижу от комплекта, ще желаете. Ще трябва да напишете кода на целия комплект плюс желания артикул - например пръстен или обеци.

 

Поръчки в електронния магазин се приемат 24 часа в денонощието. Вашите поръчки (било от списъка с продукти или Ваши индивидуални идеи за бижута) можем да приемем и на e-mail – broscolors@abv.bg, както и по скайп - broscolors. При нужда от информация можете да направите запитване на горепосочения e-mail или на телефоните за връзка с Нас.

Доставка на бижутата

Бижутата на Бросколорс се доставят от куриерска фирма до посочен адрес от страна на клиента.

 

Възможно е обаче не всички бижута да са в наличност при получаване на определена поръчка. Поради това срокът на изпълнение на доставката е в рамките от 3 до максимум 6 дни от датата на поръчката (при заплащане с банков превод поръчката се счита за направена от датата на банковата транзакция, осъществена от клиента по сметка на фирмата).

 

Ден преди доставката на бижутата, служител на фирмата се свързва с Вас на посочения телефон за потвърждение на поръчката.

 

За Ваше улеснение можете да попълните имената на Ваш представител, който ще получи и заплати доставката на посочения от Вас адрес. Ако поръчката е била платена по банков път не се дължи нищо на куриера.

Цена

Цената за куриерската услуга е:

  • 3 лв. за цялата страна с куриерска фирма;  4.20 лв. до офис на Еконт Експрес или Спиди
  • 2.50  лв. в рамките на гр. Пловдив със собствен куриер.

Начин на плащане

  • Наложен платеж: Заплаща се дължимата сума на куриера при получаване на поръчката.
  • Банков превод: Дължимата сума се превежда по банкова сметка на магазина.При получаване на поръчката не се заплаща нищо на куриера.

 

Условия

Със използването на сайта www.broscolors.com считаме, че се съгласявате с нашите условия. Документът съдържа Общите условия, според които Бросколорс ЕООД предоставя услугите които предлага на клиентите си. Бросколорс ЕООД, Ви дава право да разглеждате материалите в сайта само за лична употреба с нетърговска цел за продажба на бижута.

Поверителност на данните

За да осъществите поръчка на бижута от магазина, Вие подавате лична информация. Магазинът използва личната информация с цел качествено извършване на поръчката и доставката на бижутата. Тази информация е под закрилата на Закона за защита на личните данни. Тя не се предоставя на трети лица.

Регистрация

Можете да поръчате от www.broscolors.com като регистриран потребител. За да се регистрирате трябва да изберете уникално потребителско име и парола, както и да посочите адрес за доставка, име и фамилия, e-mail, телефон(и) за връзка, при което Вашите данни, ще бъдат запаметени в системата ни. След успешна регистрация и запазване на данните Ви в системата, при всяка нова поръчка Вие ще имате възможност да промените адреса за доставка и личните си данни, както и да посочите Ваш представител, който да приеме поръчката – ако това е необходимо. При маркиране на полето Съгласен съм с oбщите условия, Вие потвърждавате че сте запознат и приемате настоящите условия.

Поръчка

В Нашия електронен магазин приемаме поръчки 24ч. в денонощието, включително в събота и неделя и официални празници. При завършване на Вашата поръчка имате възможност да прегледате продуктите които сте избрали както и информацията за доставка и връзка с Вас – и при нужда да направите корекции. Ще бъдете уведомени чрез имейл за получаването, потвърждаването и изпращането на Вашата поръчка.

 

Ако има намаление на цените на продукти, новата цена е поставена под старата, която е зачертана.

 

Основните характеристики на бижутата, са описани в страницата за представяне на съответните продукти, желани да се закупят. Цените на бижутата също са описани поотделно на всеки модел или комплект.

 

Транспортните разходи за доставката на поръчаните бижута, не са включени в цената на бижутата. Те са посочени отделно в поръчката на бижутата и се начисляват към цената на избраните продукти при определяне на крайната цена за плащане.

Проблеми при изпълнение на поръчка

  • Неуспешно извършване на плащането при избор на банков превод.
  • Адресът за доставка е непълен.
  • Грешен телефонен номер за връзка с клиента.
  • Отсъствието на Ви или на упълномощено от вас лице, в момента на доставката.

 

Ако възникнат проблеми при доставката, и те са по причина на www.broscolors.com , ние носим отговорността за възникналите допълнителни разходи. Ако причината за възникване на допълнителни разходи(например повторно идване на куриер) е от страна на клиента, той покрива разходите за повторната доставка.

Отказ на поръчка

Според разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП, потребителят има право да върне закупената от него стока в рамките на 7 работни дни от датата на закупуването й. За целта предметът на сделката трябва да бъде в оригинална опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката.

 

Ако има установено несъответствие на доставените бижута с поръчката, Ние заменяме продуктите за наша сметка, без разходи от страна на Потребителя.

Методи на плащане

  • Наложен платеж: Заплаща се дължимата сума на куриера, при получаване на поръчката.
  • Банков превод: Дължимата сума се превежда по банкова сметка на магазина. При получаването на поръчката не се заплаща нищо на куриера.

 

 

Галерия

Бяло цвете

Цена : 7,00 лева

Розови кълбовидни обеци

Цена : 7,00 лева

Лимони

Цена : 9,00 лева

Висящи керамични обеци с естествена кожа.

Цена : 10,00 лева

Нежно лилаво

Цена : 11,00 лева

Union Jack

Цена : 12,00 лева

Abstract - Черно и сребърно

Цена : 9,00 лева

Abstract

Цена : 9,00 лева

Abstract

Цена : 9,00 лева

Нежни цветенца

Цена : 26,50 лева

Цикламена градина

Цена : 26,50 лева

Слънчева дъга

Цена : 15,50 лева

Смарагдово - бяла мозайка

Цена : 15,00 лева

Висящи обеци лаймчета

Цена : 9,00 лева

Аbstract

Цена : 14,50 лева

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Онлайн магазин Broscolors - Пловдив

Онлайн магазин Broscolors - Пловдив

0877 55 52 74 / 0893 86 43 66

Бижутерия

Пловдив, ул.Отец Паисий 27

Онлайн магазин Broscolors