Будокан ЕООД ( Visit Website )

Будокан ЕООД

Фирма Будокан ЕООД е създадена през 1992 г. и до днес продължава да обслужва своите клиенти, предлагайки им качество, ниски цени, бързина при изпълнение на поръчките и коректност...

Презентация

Будокан ЕООД

Фирма Будокан ЕООД е създадена през 1992 г. и до днес продължава да обслужва своите клиенти, предлагайки им качество, ниски цени, бързина при изпълнение на поръчките и коректност.
Будокан е традиция за трениращите бойни изкуства. Едно от най-важните условия, които занимаващите се с бойни спортове трябва да знаят е че тяхното здраве е на първо място, а качествената екипировка е предпоставка именно за това. Ние прелагаме стоки, за чието качество гарантираме.

 

Продукти

Лапи и щитове

Татами

Чували

Оръжия

Пояси

Боксови ръкавици

Протектори за крака

Татами за Джудо

Униформи за Айкидо

Униформи за Джу-джитсу

Униформи за Джудо

Униформи за Таекуондо

Нашите клиенти са сред Вас - попитайте ги!

Фирма Будокан работи с клиенти от цялата страна.

Ако не се намирате на територията на София или нямате възможност да посетите нашия магазин, Вие може да изберете и  поръчате избраната от Вас стока по телефона или на фирмения ни e-mail: budokan_sport@abv.bg , след което ние ще Ви я доставим до посочен от Вас адрес.

За целта трябва да опишете точно Вашата поръчка, като уточните количеството, каталожния номер (ако има такъв), размера или някаква друга особенност на желания от Вас продукт.

Също така трябва да съобщите точни данни на получателя (име, адрес и телефон).

Оставянето на актуален телефонен номер е задължително!!!

Вашата поръчка ще бъде изпратена след потвърждаване от наша страна (по телефона, или чрез e-mail)  с куриер, с наложен платеж - заплащането става при получаването на пратката.
Транспортните разходи остават за сметка на получателя, като цената зависи от срока на доставката (експресна - 1 работен ден / икономична - 2 работни дни) и теглото на поръчаните стоки. Районът на Вашето населено място не е от значение. Доставянето може да бъде до адрес или до поискване от офиса на куриера във Вашето населено място (фактор влияещ при калкулиране на цената за доставката).

Изпращаме желания от Вас продукт веднага или на следвачия ден, освен ако не се налага неговото своевременно окомлектоване или изработване, но в такъв случай Вие ще бъдете уведомени за срока на изпращането му. Обикновенно това става в период от 1 до 3 работни дни (изключение правят поръчките за индивидуално бродираните майсторски пояси).

Ако при заявката не е отбеляано изрично, изпращаме поръчката до врата на посочен адрес, чрез икономична тарифа.

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Будокан ЕООД - гр.София

Будокан ЕООД - гр.София

0885 768 442 / 02 8 319 320

Спортни облекла

гр.София, ул.Цар Самуил 153

За нас