Булрейл ЕООД

  • Булрейл ЕООД

    Булрейл ЕООД

 

За нас

Фирма Булрейл ЕООД  проектира, изработва и монтира изделия от ковано и профилно  желязо за екстериорно  и интериорно обзавеждане  на частни домове, вили, офиси, хотели. Фирмата работи изключително с индивидуални проекти, гарантиращи уникалност на клиентите, но разполага и с богата гама от готови оригинални решения, съобразени със съвременните тенденции в интериорния и екстериорния дизайн.

През последните години Булрейл ЕООД  специализира в изграждането на големи метални конструкции - промишлени халета, складове, павилиони, закрити и открити пазари  и други. Фирмата е вносител на термоизолационни сандвич панели с  оптимални  качествени характеристики и естетичен външен вид.

 

Булрейл ЕООД залага на високото качество и сигурност на изделията и конструкциите си, като използваните материали притежават всички необходими сертификати за произход и съответствие. Зад доброто име на фирмата стоят конкурентни цени, спазени срокове, коректност и лоялност към клиента.

Услуги

Булрейл ЕООД специализира в дизайна, проектирането, изработката и монтажа на  огради, врати, портали, стълбищни и терасни парапети, парапети около басейни, решетки, тенти, рекламни пана и табели, противопожарни стълби за частни и обществени сгради и хотели. Оградите, парапетите, порталите и другите изделия могат да бъдат изпълнени както от ковано, така  и от черно и профилно желязо. Порталите и дворните врати се  изработват и монтират с механично, или с автоматично отваряне, в зависимост от желанията на инвеститора.Фирмата изработва уникати по идея на клиента.

Булрейл ЕООД участва в изграждането на детски и спортни площадки, футболни игрища, тенис кортове, като изработва изцяло оградните съоръжения, мобилни трибуни, осветителни електрически стълбове, футболни врати, баскетболни кошове, волейболни колове и всичко останало, необходимо за оборудването на подобен род обекти.
Оградите, електрическите стълбове и съоръженията, изработени от Булрейл ЕООД отговарят на всички изисквания за сигурност, надеждност и на наложените европейски стандарти, като същевременно се открояват с естетичния си външен вид.
Фирмата изработва антипаркинг колчета, мостови и шосейни парапети, както и други видове охранителни оградни съоръжения.

Булрейл ЕООД изгражда  промишлени и индустриални халета, складове, офисни и други сгради с метални конструкции и облицовка от термоизолационни сандвич панели. Изпълнява павилиони и по-малки преместваеми обекти, отговарящи на всички зададени от клиента изисквания за функционалност и външен вид.

Фирмата предлага и за продажба термопанели на конкурентни цени.

Галерия