Магазин Бутика ( Visit Website )

Магазин Бутика

Вие знаете, че дрехите втора употреба са качествени, маркови, достъпни и почти нови, но сте заета майка и нямате достатъчно време и търпение да обикаляте магазините в търсене на находки?!...

Презентация

Магазин Бутика

Вие знаете, че дрехите втора употреба са качествени, маркови, достъпни и почти нови, но сте заета майка и нямате достатъчно време и търпение да обикаляте магазините в търсене на находки?!

 

Поздравления!

Попаднали сте на правилното място. Оставете трудната и неприятна част на нас, Вие се наслаждавайте на бързо, удобно и лесно пазаруване от уютната обстановка на дома си.

На Ваше разположение сме 24 часа в денонощието 7дни в седмицата, за да пазарувате когато на вас Ви е удобно. С голямо внимание, подбираме за Вас само най-качествените, маркови, ефектни и почти нови детски дрехи втора употреба. Дрехите са дезинфекцирани с най-съвременни хипоалергенни препарати, без миризми, притежават и сертификат за дезинфекция.

В нашия електронен магазин за детски дрехи втора употреба може да откриете марки като Adidas, Nike, Puma, Umbro, Name it, EXIT, X&M, Benetton, GAP, Disney, Zara и други.

Ежеседмично добавяме нови артикули.

 

В срок от 7 дни може да върнете закупен от Вас продукт.

Срок за доставка 2 работни дни. Цена на доставката е според тарифата на Еконт Експрес (до офис на Еконт около 4лв). При поръчка над 30лв. - отстъпка 10% с код tik179 .При поръчка над 50лв.-15% отстъпка с код sep097. При поръчката над 100лв.-20% отстъпка с код bt1709. Кодовете се въвеждат при последната стъпка на пазаруване в полето Купон. За да се активира кода поръчката трябва да надвишава съответната сума.Заплащането е в брой при получаване на стоката.

 

Галерия

Риза P.nuds

Цена 9.99 лв

Блуза H&M

Цена 7.99 лв

Нови дънки rocha.little rocha

Цена 17.99 лв

Панталон WeTweens

Стара цена 9.99 лв

Цена 5.99 лв

Панталонки L.O.G.G.

Стара цена 9.99 лв

Цена 6.99 лв

Тениска Palomino

Стара цена 4.99 лв

Цена 2.99 лв

Дънки Lab

Цена 17.99 лв

Туника Twinkle

Цена 9.99 лв

Поларено горнище GAP

Цена 11.99 лв

Клин Lands'end

Цена 7.99 лв

Горнище Puma

Цена 11.99 лв

Дънки Cherokee

.Цена 14.99 лв

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Магазин Бутика - Варна

Магазин Бутика - Варна

0879 823 507

Детско облекло

Варна

butikat@abv.bg

Магазин Бутика