Категория: Мебели

ВГП-КОЛОР ЕООД

Русе, бул. Трети Март 64

ВГП-КОЛОР ЕООД

ВГП-КОЛОР ЕООД | Русе. Боядисване на мебелни детайли от МДФ,дървени иПВЦ повърхности. Боядисването се извършва с бои и лакове MASQUELACS.

Mario sofа and bed

Пловдив, ул.Индустриална 1

Mario sofа and bed

Магазини за дивани Пловдив | Фирмата е предпочитан партньор по отношение на реализиране на идеи за аранжиране на пространство,качество и конкурентни цени.

Мебели Епитропов ЕООД

Мебели Епитропов ЕООД | Мебели по поръчка Стара Загора произвежда мебели за кухни,спални, детски стаи,офиси и търговско обзавеждане.Изработва също така интериорни и дворни врати, както и мебели от масив.

Мебели 77

София, Ж.к Люлин,бул. Захари Стоянов 40

Мебели 77

Мебели собствено производство София | Фирмата предлага масивни мебели собствено производство . Мека мебел по поръчка и във всякакви цветове

Арт Мебел ММ

Фирмата е създадена през 1998 година. Занимаваме се с тапициране и претапициране на мека мебел, тапициране на автомобили, реставрация на хотели и ресторанти, а също и с изработка на мебели по поръчка.

Мебелна къща Мая

гр. Варна, бул.Владислав Варненчик бл.27 вх.Е

Мебелна къща Мая

Философията на Мебелна къща Мая е да създаде уют в дома на всеки свой клиент, предлагайки качествени и функционални изделия на най-ниски цени, така че всеки да може да си ги позволи.

Адверсо

Пловдив, жк.Тракия, бл.29

Адверсо

Производство на мебели Адверсо - Пловдив стои екип от хора, обичащи дървото и естествените материали използвани в строителството, интериора и екстериора. Опитът, натрупан във времето, ни дава възможност да правим качествени консултации и монтаж на предлаг

Мебели Съни

к.к. Слънчев бряг, с/у Вива Клиник

Мебели Съни

ЕТ СЪНИ- Х Александър - Мебели - Производственната база се намира к. к. Слънчев бряг срещу Вива Клиник Мебелите се произвеждат от ЛПДЧ и МДФ, мат и гланц с качествен и модерен обков.

Вивид Хоум

гр. София, ул. Филип Кутев 137

Вивид Хоум

Проектът Vivid Home се роди в мечтите ни, инспириран от любовта към красотата, провокиран от желанието всички ние да можем да се докоснем до онази магия наречена домашен уют с модерен дизайн.

Магазин Бимбо

Шумен, ул. Генерал Столетов 2

Магазин Бимбо

Магазин Бимбо І Интериорни врати Шумен. Интериорни врати изработени от рамка oт масивно дърво и МДФ плоскости с PVC покритие с широк спектър от цветове.

Мебели Катуров

Мебели Катуров І Кухненски мебели Гоце Делчев. Производство на мебели за дома и градината по поръчка. Изработени от ламинирани плоскости ПДЧ, MDF и МАСИВ.

Атраменто дизайн

Atramento design I Мебели от масив Пазарджик. Мебелите от дърво са едно перфектно решение, особено ако желаете да подчертаете уникалността на вашата кухня, всекидневна, трапезария, а защо не и любимата детска стая.

Design Design

гр. Бургас, бул. Стефан Стамболов 90

Design Design

Фирма Design Design е една от водещите фирми, с дългогодишен опит в изграждането на специализирани спа съоръжения, аквапаркове, басейни, изкуствени езера, водопади и медицинско рехабилитационни центрове

Интериор за вашия дом

Интериор за вашия дом | Фигури от гипсокартон Пловдив. Можем да предложим изготвяне на проекти за баня, хол , спалня , кухни и офиси и тяхната реализация, както традиционни така и нестандартни решения съобразени с вашите желания.