Категория: Интериорен дизайн

Вивид Хоум

гр. София, ул. Филип Кутев 137

Вивид Хоум

Проектът Vivid Home се роди в мечтите ни, инспириран от любовта към красотата, провокиран от желанието всички ние да можем да се докоснем до онази магия наречена домашен уют с модерен дизайн.

Design Design

гр. Бургас, бул. Стефан Стамболов 90

Design Design

Фирма Design Design е една от водещите фирми, с дългогодишен опит в изграждането на специализирани спа съоръжения, аквапаркове, басейни, изкуствени езера, водопади и медицинско рехабилитационни центрове

Г- Дизайн 2012

село Бело поле, обл. Благоевград

Г- Дизайн 2012

Г- Дизайн 2012 І Интериорен дизайн Благоевград. Дейността й е изработка на мебели от масив; МДФ – фурнир, боя; ПДЧ, по проект на клиента или наш проект.

Интериор за вашия дом

Интериор за вашия дом | Фигури от гипсокартон Пловдив. Можем да предложим изготвяне на проекти за баня, хол , спалня , кухни и офиси и тяхната реализация, както традиционни така и нестандартни решения съобразени с вашите желания.

Ръчна изработка и декорация на мебели и предмети

Декупаж на шкафове Бургас | В момента ми е изключително интересно обновяването на стари мебели, изработка на различни изделия, а скоро и малки мебели от рециклиран картон, украса на дървени заготовки

GCH Интериорен дизайн и Реализация

GCH Интериорен дизайн и Реализация | Интериорни дизайнери Пловдив. С иновативните ни дизайнерски решения, ние превръщаме вашите чувства, емоции и усещане за пространство в желания от вас дом или офис.