Категория: Мебели по поръчка

Nice Мебел - Мебели по поръчка

гр. Бургас, ул. Комлушка низина

Nice Мебел - Мебели по поръчка

Nice Мебел проектира и произвежда мебели само по поръчка, по Ваши размери, съобразени с Вашето пространство. Ако нямате проекти, ние може да Ви дадем насоки в Дизайна на Вашите мебели.

Ларикс 08

Ларикс 08 І Мебели по поръчка Сливен Фирмата се занимава с изработка на мебели по поръчка от дърво(дъб, иглолисен материал, череша и орех)

Рона Мебел

София,ж.к."Захарна фабрика" бл.30

Рона Мебел

Рона Мебел - Основната дейност на фирмата е производство на мебели по поръчка , като проекти и решения за различно и нестандартно обзавеждане за дома и офиса.

Иван Христов

Иван Христов І Мебели по поръчка Пазарджик. Основната ни дейност е проектиране, изработка и монтаж на кухни, спални, детски обзавеждания, антрета, офиси, ресторанти, кабинети и други.

Вики Лукс

София, бул. Рожен 31

Вики Лукс

Вики Лукс І Претапициране на стари мебели София има за цел да предложи на своите клиенти качествени мебели, които допринасят за семейния уют и комфорт! Отворени сме и за клиенти, които желаят сами да изберат дизайна

ПИЕР

ПИЕР | Мебели по поръчка Нови Искър. Ние сме дърводелски цех който се занимава с изработка по поръчка на интериорни врати, кухни, спални, детски и офис мебели, изработка на стълби от дървен материал

Алес АВ

с.Върбина, обл.Смолян

Алес АВ

Алес АВ | Мебели по поръчка Смолян предлага комплексни услуги,от проектиране и изграждане до монтаж и доставка на мебели по индивидуални размери.

Мебели Епитропов ЕООД

Мебели Епитропов ЕООД | Мебели по поръчка Стара Загора произвежда мебели за кухни,спални, детски стаи,офиси и търговско обзавеждане.Изработва също така интериорни и дворни врати, както и мебели от масив.