Категория: Производство на мебели

ЕТ Келибро

ЕТ Келибро І Мебели по поръчка Търговище е фирма, занимаваща се и с производство на кухненско и офис обзавеждане по поръчка на клиента,ремонт на училищна мебел.

Мебели Genkoff

София ,ул. Индустриална 2

Мебели Genkoff

Изработване на мебели от масив София | изпълнява единични и серийни поръчки за корпоративни и индивидуални клиенти. Произвеждаме мебели за клиента по негов или наш идеен проект

Врикс - Веселин Дончев ООД

Врикс - Веселин Дончев ООД І Мебели по поръчка Казанлък. Фирмата е основана през 2017г произвежда мебели от МДФ, ПДЧ, в различни стилове, модерен мебелен обков

Мебели Бионд

София, ул. Илия Бешков 1

Мебели Бионд

Мебели за дома София І BIOND проектира и произвежда голямо разнообразие от мебели. Фирмата разполага с производствени мощности и е ориентирана към изработката на висококачествени продукти

Митко мебел ЕООД

Монтана, ул. Индустриална 12

Митко мебел ЕООД

Митко мебел ЕООД І Мебели по поръчка Монтана е частна българска фирма, която започва своята дейност през 2015 г., като специализирана в производството на корпусна мебел.

Адверсо

Пловдив, жк.Тракия, бл.29

Адверсо

Производство на мебели Адверсо - Пловдив стои екип от хора, обичащи дървото и естествените материали използвани в строителството, интериора и екстериора. Опитът, натрупан във времето, ни дава възможност да правим качествени консултации и монтаж на предлаг

Кохана

София, ул.Голям Братан 20

Кохана

Кохана І Български дизайнерски мебели. Работим с широка гама от материали, използвани в мебелното производство: ПДЧ, MDF, HPL, масивна дървесина, шперплат, стъкло, метал, текстил, кожа, corian, cristalan, hi-macs, kerrock,технически камък и други.

Мебели Ариел

Варна, жк. Владислав Варненчик след Пазар Владиславово ,магазин номер 20

Мебели Ариел

Мебели Ариел I Мебели по поръчка Варна. Фирма Ариел 2600 предлага проектиране и производство на мебели за вашия дом, офис, магазин, хотел и др.

Атраменто дизайн

Мебели от масив Пазарджик от дърво са едно перфектно решение, особено ако желаете да подчертаете уникалността на вашата кухня, всекидневна, трапезария, а защо не и любимата детска стая.

Пламен Ташев

Мебели за офиса и дома І Пловдив. Обзавеждане за дома и офиса! Изберете мебели и аксесоари за дома и офиса с отлично качество, и стил, който ще отговаря на Вашите изисквания.

Корпусни мебели и мебели по поръчка Пловдив

Корпусни мебели и мебели по поръчка І Изработване на корпусни и мебели по поръчка по индивидуалните предпочитания на клиента.

Фюжън мебел

Фюжън мебел І произвежда висококачествени мебели в Бургас с изключително старание към детайла . При нас може да поръчате кухни, спални, детски, тв модули ,обзавеждане за магазин.

Mario sofа and bed

Пловдив, ул.Индустриална 1

Mario sofа and bed

Магазини за дивани Пловдив | Фирмата е предпочитан партньор по отношение на реализиране на идеи за аранжиране на пространство,качество и конкурентни цени.