Категория: Производство на мебели

ЕТ Келибро

ЕТ Келибро І Мебели по поръчка Търговище е фирма, занимаваща се и с производство на кухненско и офис обзавеждане по поръчка на клиента,ремонт на училищна мебел.

Мебели Бионд

София, ул. Илия Бешков 1

Мебели Бионд

Мебели за дома София І BIOND проектира и произвежда голямо разнообразие от мебели. Фирмата разполага с производствени мощности и е ориентирана към изработката на висококачествени продукти

Адверсо

Пловдив, жк.Тракия, бл.29

Адверсо

Производство на мебели Адверсо - Пловдив стои екип от хора, обичащи дървото и естествените материали използвани в строителството, интериора и екстериора. Опитът, натрупан във времето, ни дава възможност да правим качествени консултации и монтаж на предлаг

Кохана

София, ул.Голям Братан 20

Кохана

Кохана І Български дизайнерски мебели. Работим с широка гама от материали, използвани в мебелното производство: ПДЧ, MDF, HPL, масивна дървесина, шперплат, стъкло, метал, текстил, кожа, corian, cristalan, hi-macs, kerrock,технически камък и други.

Мебели Ариел

Варна, жк. Владислав Варненчик след Пазар Владиславово ,магазин номер 20

Мебели Ариел

Мебели Ариел I Мебели по поръчка Варна. Фирма Ариел 2600 предлага проектиране и производство на мебели за вашия дом, офис, магазин, хотел и др.

Атраменто дизайн

Atramento design I Мебели от масив Пазарджик. Мебелите от дърво са едно перфектно решение, особено ако желаете да подчертаете уникалността на вашата кухня, всекидневна, трапезария, а защо не и любимата детска стая.

Фюжън мебел

Фюжън мебел І произвежда висококачествени мебели в Бургас с изключително старание към детайла . При нас може да поръчате кухни, спални, детски, тв модули ,обзавеждане за магазин.

Mario sofа and bed

Пловдив, ул.Индустриална 1

Mario sofа and bed

Магазини за дивани Пловдив | Фирмата е предпочитан партньор по отношение на реализиране на идеи за аранжиране на пространство,качество и конкурентни цени.