Категория: Медицина

Холистичен център Relax-a

Карлово, ген. Карцов 41, до старата часовникова кула

Холистичен център Relax-a

Холистичен център Relax-a | Йога Карлово. Холистични са методите на Източната традиционна медицина (Китай, Тибет, Индия), кинезиологията. Цялостните подходи са близо до природата и естествените цикли.

Софроний Камбуров

Софроний Камбуров І НАССР системи и системи за самоконтрол Варна, Консултации и обучение относно нормативните изискванията за проектиране, изграждане и поддържане на всички видове хранителни обекти от специалисти във областта.

Физиотерапия и рехабилитационна медицина

Физиотерапия и рехабилитационна медицина. Работи се индивидуално,като се прави оценка на рехабилитационния потенциал на всеки един пациент и се изготвя най – подходяща терапевтична програма.

Д-р Христина Жечкова - стоматолог

Д-р Христина Жечкова - Ортодонт Сливен, стоматолог - Сливен. Място където да хапнете с приятели и да продължите да се забавлявате с изпълненията на професионални изпълнители.

Квантова диагностика с биоскенер

София, бул. Цариградско шосе № 105

Квантова диагностика с биоскенер

Квантова диагностика с биоскенер София І Съвременен, практичен и икономичен метод за подробна диагностика на целия организъм посредством високотехнологичен Магнитен анализатор с квантов резонанс (Биоскенер).

Amrita center

Бургас к-с Братя Миладинови бл. 145

Amrita center

Amrita center І Йога за родители и деца Бургас Място, изградено с много любов и желание, за да помогне на всеки, който иска да навлезе в света на хармонията

Невролог и отоневролог Д-р Георги Ангов

София, ул. Св. Георги Софийски 1

Невролог и отоневролог Д-р Георги Ангов

Невролог и отоневролог Д-р Георги Ангов е лекар - невролог и отоневролог от град София. Лекува шум в ушите, световъртежи и нарушено равновесие, главоболие, тревожно-депресивни състояния, заболявания на нервната система и други проблеми в областта на невро

Д-р Захари Лазаров

Д-р Захари Лазаров I Уролог I Доктор I София. Д-р Захари Лазаров има дългогодишен опит в областта на урологията и приема пациенти със симптоми и оплаквания от урологични заболявания в град София.

Д-р Виолета Иванова

Стара Загора,ул.Тодор Стоянович 52

Д-р Виолета Иванова

Д-р Виолета Иванова е специалист по акушерство и гинекология. Д-р Виолета Иванова извършва диагностика на гинекологични заболявания, женска консултация, водене на раждания и патология на бременността.