Категория: Алтернативна медицина

Аюрведа клиник Лъки Банско

Аюрведа клиник Лъки Банско е първият в България индийски център, съчетаващ лечение по системата Аюрведа с пълно пречистване на организма, разкрасяване и подмладяване.

Д-р Анелия Тосева

Д-р Анелия Тосева І Хомеопатия Пловдив за лечение на остри и хронични заболявания.След дипломна квалификация по Ехография на коремни органи и ехография на щитовидна жлеза.

Кабинет по иглотерапия и масаж

Иглотерапия София - Именно чрез акупунктурата може да се повлияе, така че енергията Ци да започне да протича нормално и да се премахне заболяването.

Маг Вили

Маг Вили І Ясновидство по телефона. Не могат да намерят подходящ партньор,с когото да създадат дълготрайна връзка

Физиотерапия и рехабилитационна медицина

Физиотерапия и рехабилитационна медицина. Работи се индивидуално,като се прави оценка на рехабилитационния потенциал на всеки един пациент и се изготвя най – подходяща терапевтична програма.

Зона Здраве

София, жк. Красно село, ул. Каварна № 9

Зона Здраве

Зона Здраве І Биорезонансна диагностика София. Известно е отдавна, че здравата клетка има своя честота на вълната, а у болната клетка тази честота е променена.

Маг и ясновидка Кристияна

Маг и ясновидка Кристияна І Прави и ритуал за любов,успешен бизнес и спокойствие в дома и семейството. Пречиства домове и хора от лоши енергии чрез ритуали и молитви.

Маг Нанси

Маг Нанси | Разчитане на зодиакални знаци. Разговаря с близки покойници. Тя може да чуе всяка тайна от отвъдното, която е неизвестна за останалите.

Лечение с биоенергия Кюстендил

Лечение с биоенергия Кюстендил. Имам дарба да лекувам с божествена енергия кундалини и имам способността да правя диагностика .Третото око ми е отворено

Здраве със супeрхрани

Здраве със супeрхрани | клетъчно хранене Хасково. Аквасорс е мрежова компания и освен, че дава възможност продуктите да се закупуват с отстъпка от хора, които са си направили абонамент към нея, предоставя възможност и за доходи.

BIOGLOBAL

Варна, ул.Гоце Делчев 2

BIOGLOBAL

BIOGLOBAL I Медицина I Здраве I Варна. BIOGLOBAL е иновативен изследователски център по квантова и алтернативна - енергоинформационна медицина, създаден с концепцията и претенцията да се съсредоточи върху изследването на причините за нашите заболявания.