Категория: Металообработване

АВА-20 ЕООД

с. Попинци, ул. Атанас Терзийски 6

АВА-20 ЕООД

АВА-20 ЕООД | Метални конструкции Панагюрище Ви предлага изработка на метални конструкции - халета, къщи, врати, парапети, вити стълби и всякакви други изделия от метал и ковано желязо.

Георгиев и Син 2000 ЕООД

Георгиев и Син 2000 ЕООД І Метални изделия Пазарджик. Резервни части за ударно-пробивна техника ! Конкурентна на на фирми като японската TOYO австрийската BOHLER, шветската Atlas Copco.

Уелдин ООД

Стара Загора, ул. Гладстон 13

Уелдин ООД

Уелдин ООД Стара Загора, доставка и монтаж на индустриално оборудване за ръчно и автоматизирано заваряване, рязане и огъване на метали.

С&Г Инжинеринг ООД

Варна ,Западна Промишлена зона

С&Г Инжинеринг ООД

С&Г Инжинеринг ООД - Варна І метални и пластмасови детайли, Шприцформи, Бластформи, Щанци, Леярски модели и др Производство на дребни и средногабаритни единични детайли, резервни части и възли за всички браншове на машиностроенето

Йончо Панталеев

Йончо Панталеев І Парапети от ковано желязо София. Изработка на Метални конструкции, Парапети, Огради, Врати, Асмалъци,Стотинки за градински мивки,Шатри,Пергули,Свещници,Полилей, Цветарници

Румениге 2006 - изкупуване на коли

София,кв.Враждебна, местност Япаджа-промишлена зона-Бивш стопански двор

Румениге 2006 - изкупуване на коли

Коли за скрап Благоевград | Ние сме Център за рециклиране на излезли от употреба моторни превозни средства.Изкупуваме стари коли, които извозваме от място.

D&G Заваряване

с.Хераковско ханче, обл.София, ул. Радецки 9

D&G Заваряване

Заваряване на цветни и черни метали, изграждане на метални конструкции. Заваряване на джанти, картери. Изработване на кофи за багер и рампи.

Металукс 71 ЕООД

Враца, Източна промишлена зона

Металукс 71 ЕООД

Металукс 71 ЕООД І Метални конструкции Враца. Ние изработваме всякакъв вид метални конструкции, входни и гаражни врати, огради, козирки, стълби,парапети,скелета и орнаменти.

Мартин Бисеров

град Роман, ул.Филип Тотю 5,

Мартин Бисеров

Ковано желязо Враца. Всякакви видове орнаменти пана, ески, бъбреци за огради, порти, рапети и др. Изработваме и цели огради и порти по поръчка на клиент

Джи Енд Еф ЕООД

Джи Енд Еф ЕООД І заваряване на детайли от листова ламарина, тръби и профили от въглеродна и неръждаема стомана, цветни и меки метали, използвайки различни методи на заваряване

Магсимум-1 ЕООД

Сливен, база Светлина

Магсимум-1 ЕООД

Магсимум-1 ЕООД І Ковано желязо Сливен се занимава с производство и изработка на метални огради, парапети от ковано желязо, алуминиеви парапети и парапети от кух квадратен профил, врати от ковано желязо, изделия от неръждавейка, болнични легла и оборудван

Iron Brothers

Банско, ул.България №1

Iron Brothers

Iron Brothers І Ковано желязо Банско. Обработката на метал и коването на желязо са едни от най-старите занаяти в историята на човечеството,а изделията от ковано желязо са доказали своята функционалност и непреходност в модата.

ПЕТИ ЕООД

Пловдив, бул.Цариградско шосе 53 A

ПЕТИ ЕООД

ПЕТИ ЕООД I Изкупуване на метали Пловдив. Фирма ПЕТИ ЕООД е създадена през 1992г. Със седалище Пловдив.С основен предмет на дейност търговия с ООЧЦМС.