Категория: Изделия от метал

Производство на казани за ракия

ЕТ Бакърджиев - Медни казани за ракия. Казан за ракия двойна преварка (дестилат). С дестилациона колона направени по специална Руска технология със ситести тарелки за запазване на аромата и високия градус на качествената ракия.

Йона Димови

Благоевград,ул. Страцин 2

Йона Димови

Йона Димови | Метални изделия Благоевград фирма с дългогодишен опит в изработката и монтажите на поръчкови метални изделия.

Уелдин ООД

Стара Загора, ул. Гладстон 13

Уелдин ООД

Уелдин ООД Стара Загора, доставка и монтаж на индустриално оборудване за ръчно и автоматизирано заваряване, рязане и огъване на метали.

С&Г Инжинеринг ООД

Варна ,Западна Промишлена зона

С&Г Инжинеринг ООД

С&Г Инжинеринг ООД - Варна І метални и пластмасови детайли, Шприцформи, Бластформи, Щанци, Леярски модели и др Производство на дребни и средногабаритни единични детайли, резервни части и възли за всички браншове на машиностроенето

Маникян-Хач ООД

Пловдив, ул.Хъшовска 4

Маникян-Хач ООД

Огъване на ламарина Пловдив | Изработва инструментална екипировка и нестандартно обурудване по заявка на клиента при предоставен чертеж, образец или идея.

Булрейл ЕООД

Бургас, Пром. зона Меден Рудник

Булрейл ЕООД

Булрейл ЕООД проектира, изработва и монтира изделия от ковано и профилно желязо за екстериорно и интериорно обзавеждане на частни домове, вили, офиси, хотели.