Категория: Метални изделия

Георгиев и Син 2000 ЕООД

Георгиев и Син 2000 ЕООД І Метални изделия Пазарджик. Резервни части за ударно-пробивна техника ! Конкурентна на на фирми като японската TOYO австрийската BOHLER, шветската Atlas Copco.

Iron Spirit

Iron Spirit І Изработка на метални изделия Пловдив е млада фирма, специализираща в производството на метални изделия от различно естество по собствен или зададен от клиента дизайн. Обхватът на работа варира от дребни елементи до по-големи конструкции.

МЕТАЛ ГРУП БГ ЕООД

МЕТАЛ ГРУП БГ ЕООД І Метални изделия Габрово. Фирмата е специализирана и има голям опит в изработката на детаили от неръждаема стомана, алуминий,мед,бронз и др за различните направления на промишлеността

ХРИСИ 2008 ЕООД

ХРИСИ 2008 ЕООД | Стругарски услуги Карлово. Производство на метални конструкции и всякакъв вид метални изделия. Производство на зъбни колела.

NT Design

Стара Загора, ул.Кирил и Методий 1

NT Design

Дестилатори Стара Загора. Изработване на детайли и съоръжения от метал по желание на клиента.

Метални изделия 2000

Ние сме малък екип в северозападна България и работим вече 25г. в сферата на строителството, металните конструкции, изграждането на помещения от сандвич панел,халета до 4м.височина.

Нестандарт ООД - метални изделия по поръчка

Изработка на вити стълби | Основната дейност на фирмата е насочена към производство на професинално ресторантско обзавеждане, прахово боядисани метални изделия, метални врати за апартаменти и други изделия според потребностите на клиента.