Категория: Метални конструкции

Метални конструкции Ритех

Варна ЗПЗ Нов Домостройтелен Комбинат

Метални конструкции Ритех

Ритех І Метални конструкции Варна. Дейността ни е свързана с производството на метални конструкции (автосервизи,халета,навеси и др.),и метални изделия(огради,парапети,врати,стълби,тенти от поликарбонатни плоскости).

Металукс 71 ЕООД

Враца, Източна промишлена зона

Металукс 71 ЕООД

Металукс 71 ЕООД І Метални конструкции Враца. Ние изработваме всякакъв вид метални конструкции, входни и гаражни врати, огради, козирки, стълби,парапети,скелета и орнаменти.

SSVmasipeiki

Благоевград, ул. Климент Охридски 1 А

SSVmasipeiki

Ние oт SSVmasipeiki изработваме изделия от метал и дърво, характеризиращи се с изключителна здравина и издръжливост.Изделията включват маси, пейки, столове, стелажи.

АВА-20 ЕООД

с. Попинци, ул. Атанас Терзийски 6

АВА-20 ЕООД

АВА-20 ЕООД | Метални конструкции Панагюрище Ви предлага изработка на метални конструкции - халета, къщи, врати, парапети, вити стълби и всякакви други изделия от метал и ковано желязо.

Изработка на метални конструкции Нови Искър

Дейността на фирмата е свързана с изработка на метални конструкции -огради,навеси,стълбища,преместваеми къщи,порти,тераси и всичко по желание на клиента.

Метал строй 81 ЕООД

с.Косталево,обл.Враца, ул.Минзухар 10

Метал строй 81 ЕООД

Автовишки под наем Враца | Металните конструкции са модерна алтернатива в съвременното строителство.Те са с дълъг живот на експлоатация и здравина.Метал строй 81 ЕООД е специализирана в изработката на метални конструкции.

ЕТ Иван Добрев

Казанлък, бул.Освобождение 11

ЕТ Иван Добрев

Метални конструкции Казанлък | Екипът ни от инженери и водещи дизайнери ще се погрижи желаният продукт да удовлетвори вашите изисквания и да постигне очаквания резултат.

МЕТАЛ КО

Петрич, ул. Дунав 11

МЕТАЛ КО

Изработка на метални конструкции | извършвала монтаж и изграждане на метални конструкции на територията на република България, Македония, Гърция, Косово, Сърбия, Албания и Румъния.

Елви 2012 ООД

Производство на метални конструкции | Работим по проект на клиента или по наш, като към всеки проект подхождаме с професионализъм, като се стремим да поддържаме високо качество и неповторим стил.

Металстил Зет ЕООД

София, бул.Асен Йорданов 9

Металстил Зет ЕООД

Къщи с метални конструкции | производство и монтаж на нестандартни метални изделия, декоративни облицовки и конструкции, уникати от метал - изработени по индивидуален проект

Севина ЕООД

Изграждане на метални навеси | Производствени халета, метални навеси метални огради метални парапети, метални врати, метални решетки, метални стълби, козирки.

Метал Арт Декор ЕООД

Изработка на метални гаражи | метални конструкции и заваръчна дейност, проектиране изработка и монтаж на метални конструкции, врати, парапети, огради, малкогабаритни конструкции

Лалев ООД

Карлово, ул. Люляк 10

Лалев ООД

Изработка на стоманени конструкции. Проектираме и произвеждаме конструкции, използвани в индустриалното и жилищно строителство. Разполагаме с опитен и добре обучен монтажен екип