Категория: Школи и курсове

Протур - 95

Пловдив, ул. 11-ти август 5

Протур - 95

Протур - 95 I Курсове за сервитьор I Курсове за барман I Курсове за готвачи Пловдив. Хотелиер (Управител на хотел), Администратор

Арт клас Захариев

София, ул. Дякон Игнатий 19, до пл. Славейков

Арт клас Захариев

Арт клас Захариев І школа по рисуване София и живопис за деца и възрастни, начинаещи и напреднали. Курсовете се водят от Светлозар Захариев, утвърден художник с педагогически стаж.

ЦПО Чудотворец ЕООД

Самоков, ул. Отец Паисий № 15, ет. 2

ЦПО Чудотворец ЕООД

Учебните центрове работят по мерки и програми на Агенция по Заетостта и МТСП , съгласно З Н З . Провеждат обучения за безработни и заети лица, субсидирани от А З.

Образователен център Смехурани

София, Овча купел 2, ул.Петър Димков 1 ( срещу блок 11)

Образователен център Смехурани

Образователен център Смехурани е създаден с една-единствена цел – да превърне знанието в най-добрата инвестиция за бъдещето на Вашето дете.

Академия по Програмиране и Роботика

Академия по Програмиране и Роботика за ученици Слънчице предлага курсове за деца 1-7 клас по Програмиране и Роботика. Академията разполага с клонова мрежа в град София и град Перник.

Ан Мари

София, ул. Бачо Киро 5, вх.Б ет.1 ап.2

Ан Мари

Ан Мари I Компютърни курсове София. Ние вече 14 години обучаваме, като използваме съвременни и иновативни методи за обучение на възрастни.

Център по сугестопедия Благодаря

Стара Загора, бул.Митрополит Методий Кусев 41

Център по сугестопедия Благодаря

Център по сугестопедия Благодаря I Сугестопедия I Центер за деца I Английски за деца I Стара Загора. Център по сугестопедия БЛАГОДАРЯ предлага сугестопедични курсове по английски език за деца и възрастни, както и занималня за ученици от първи до четвърти